Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Happy Sweets besøger Møn bolcher

Iværksætterne fra Happy Sweets i Nykøbing Falster har været på inspirationsbesøg hos Møn bolcher, som åbnede dørene op for de 13 drengene, der selv er ved at starte deres egen bolche-virksomhed.


Warning: Illegal string offset 'time' in /var/www/myob.dk/public_html/wp-content/themes/greenbrook/lib/components/meta-line.php on line 213

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/myob.dk/public_html/wp-content/themes/greenbrook/lib/components/meta-line.php on line 213

Warning: Illegal string offset 'term' in /var/www/myob.dk/public_html/wp-content/themes/greenbrook/lib/components/meta-line.php on line 219

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/myob.dk/public_html/wp-content/themes/greenbrook/lib/components/meta-line.php on line 219

Warning: Illegal string offset 'share' in /var/www/myob.dk/public_html/wp-content/themes/greenbrook/lib/components/meta-line.php on line 225

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/myob.dk/public_html/wp-content/themes/greenbrook/lib/components/meta-line.php on line 225

”Vi tænkte bolcher – det kunne være fedt at lave. De smager godt, og man bliver glad af bolcher. Og så kan vi også vise en smag af, hvordan vi er, og vise folk de gode ting om Lindholm”,
fortæller Cevdet og Erfan fra markedsføringsafdelingen i mikrovirksomheden Happy Sweets.

Drengene fra Lindholm i Nykøbing har nemlig en mission:
”vi vil gerne fortælle noget, om det boligområde vi bor i, og vise at vi godt kan det her”
fortæller Denniz, som er en af de 13 iværksættere bag Happy Sweets.

Business Lolland Falster, som er mentorvirksomhed for Happy Sweets, havde arrangeret besøget hos Møn Bolcher, som hvert år producerer tonsvis af bolcher. Alt er håndlavet efter gamle opskrifter, og der er fokus på god kvalitet. Drengene fik den helt store rundvisning i Møn Bolchers lokaler i Stege, og blev meget klogere på blandt andet produktionen, og på hvad det kræver at starte en bolche-virksomhed.

Der var masser af inspiration og gode råd at hente, som drengene nu kan tage med hjem i det videre arbejde med Happy Sweets.

Det bedste ved i dag har været, at vi har været rundt og se, hvordan de laver bolcher. De kan hjælpe os med gode råd, og vi har fået inspiration af dem”, fortæller Erfan.