fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg:

Drenge fra udsatte boligområder etablerer mikrovirksomheder og styrker deres kompetencer

I denne podcast kan du høre om metoden bag Mind Your Own Business og om de positive effekter, det har for drengenes læring, udvikling og selvforståelse at etablere og drive mikrovirksomhed. Mød to af de unge iværksættere og en lokal samarbejdspartner.

“Jeg tror på, at unge motiveres af at få at vide, at de rent faktisk kan noget, at de har en plads her i samfundet, og at der er behov for deres indsats. I vores rammer fokuserer vi på, hvad den enkelte dreng kan og har lyst til at udvikle i forhold til sine faglige kvalifikationer og kompetencer.”

Sådan fortæller Maria Kavita Nielsen, der er stifter af og direktør i Mind Your Own Business. Podcasten fortæller historien om organisationens succeser, udfordringer, effekt og fremtidsvisioner.

Her møder du også Anas Osman og Ahmed Ali, der har etableret og driver mikrovirksomheden Whired. De unge iværksættere har udviklet kabeloprullere til høretelefoner, så de ikke går i stykker i din lomme.

Hos Mind Your Own Business engagerer vi unge drenge fra udsatte boligområder til at etablere og drive mikrovirksomheder i tæt sparring med erhvervslivet og frivillige venturepiloter. Siden 2010 har vi samarbejdet med 513 drenge, som har etableret 52 mikrovirksomheder i hele landet.

Podcasten er produceret i samarbejde med Third Ear på initiativ af Bikubenfonden. Lyt til lydfortællingen her.

 

Mind Your Own Business

Åbn lyd i nyt vindue
Downloads

Downloads