fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv frivillig

VÆR MED TIL AT GØRE EN FORSKEL FOR DRENGE I UDSATTE POSITIONER

Bliv frivillig, gør en forskel og få en masse god erfaring! Vi mangler frivillige, som igennem iværksætteri vil gøre en forskel for drenge i udsatte positioner. Udfyld formularen i bunden af siden, for at modtage mere information og en uforpligtende snak om rollen.

Mål og motivation

Som frivillig samarbejder du én gang om ugen med drengene om at udvikle og sætte mål for mikrovirksomheden og motiverer drengene til at realisere disse mål. I et team af andre frivillige vil du arbejde sammen med drengene i mikrovirksomhedens respektive afdelinger og sparre med drengene gennem virksomhedens forskellige udviklingsfaser.

Tryghed og fokus

Som team er det frivillige, der i samarbejde med den lokale samarbejdspartner skaber et trygt, sjovt og fokuseret lærings- og arbejdsmiljø omkring mikrovirksomheden. Som frivillig vil du have fokus på at indgå i et ligeværdigt samarbejde med drengene og på at facilitere et fællesskab og arbejdsmiljø, hvor alle bidrager, og hvor der er fokus på at få drengenes faglige og sociale potentialer i spil.

Rollen som frivillig

Rollen som frivillig kræver, at du er engageret, fokuseret og vedholdende i de otte måneder, forløbet varer. Samtidig forventer Mind Your Own Business, at du som frivillig har en anerkendende og motiverende tilgang til samarbejdet med drengene, og at du lægger vægt på at sparre med og inspirere drengene, så de kan yde deres bedste. Et krav som frivillig er også, at du er over 21 år.

Som frivillig skal du kunne afsætte cirka tre til fire timer om ugen, når forløbet er sat i gang. Som frivillig i Mind Your Own Business bliver du klædt på til samarbejdet med drengene gennem blandt andet sociale teambuildings og faglige workshops, hvor I får redskaber til at facilitere samarbejdet.

Er du interesseret? Skriv til os og få mere information. Vi mangler lige nu dygtige frivillige både på Sjælland og i Jylland.

Læs mere om rollen som frivillig her eller udfyld kontaktformularen nedenunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

BLIV FRIVILLIG

                        Udfyld kontaktformularen, og fortæl hvorfor du er interesseret i at samarbejde                         med unge drenge i alderen 13 til 19 år, så kontakter vi dig hurtigst muligt.