fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

(UDLØBET) Mind Your Own Business søger nye medarbejdere til at drive vores skalering i Esbjerg

Er du interesseret i projektleder-stillingen? Tryk her

Er du interesseret i projektmedarbejder-stillingen? Tryk her

 

 

Om Mind Your Own Business

Mind Your Own Business har kontor i København, men har længe ønsket en base i Jylland for at kunne udvide aktiviteterne og være tættere på de jyske kommuner, virksomheder og unge drenge, som de samarbejder med, og for at møde fremtidige samarbejdspartnere. Derfor søges to nye medarbejdere, som kan drive skaleringen i Esbjerg

Mind Your Own Business, der gennemfører iværksætterforløb for unge drenge fra udsatte boligområder, har modtaget omkring 10 mio. kr. fra Det Obelske Familiefond, Lauritzen Fonden, K.G. Fonden og Claus Sørensens Fond. Det gør det muligt at udvide med et nyt kontor i Esbjerg, der skal være tættere på jyske samarbejdspartnere i kommuner, erhvervslivet og ikke mindst flere af de unge drenge, som har brug for støtte til at træffe gode valg for deres fremtid.

Mind Your Own Business er en selvstændig organisation, der i skrivende stund har haft flere end 640 unge i Danmark og Grønland til at etablere 80 mikrovirksomheder med støtte fra Bikubenfonden, Tuborgfondet og TrygFonden. Det har de gjort i samarbejde med 77 forskellige erhvervspartnere og mere end 640 frivillige venturepiloter. Læs mere om MYOB her.

Igennem 12 år har Mind Your Own Business taget udgangspunkt i drengenes præmisser og mødt dem med respekt og anerkendelse. Det er derfor helt essentielt, at du er en person, der ser muligheder fremfor begrænsninger. Det er afgørende, at du kan begå dig og samarbejde professionelt i mange forskellige sammenhænge og med alle vores interessenter. Du trives i en travl og utraditionel hverdag. Du nyder at blive udfordret og går ikke på kompromis med kvalitet, koncept og metode. Du er ambitiøs, arbejder struktureret og målrettet med en positiv energi og tror på, at samarbejde og respekt for andre mennesker bidrager til positiv udvikling