fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Be There For Each Other

    Fem unge fra Gellerup vil gøre det cool at hjælpe folk i nød.

    Følg Be There For Each Other

Om Be There For Each Other

I samarbejde med UNGE4UNGE og Günes Consulting.I Gellerup Parken i Århus har en gruppe på fem drenge startet mikrovirksomheden Be There For Each Other. I syv måneder har de arbejdet sammen for at etablere og skabe opmærksomhed omkring deres nye sociale bevægelse.

Be There For Each Other er en bevægelse, der sætter filantropi på dagsordenen. De afholder velgørenhedsarrangementer, og målet er at skabe goodwill og respekt omkring det at hjælpe. De vil gøre det cool at hjælpe andre mennesker med en medmenneskelig målsætning om at gøre verden til et bedre sted.

Dommerkomitéen hædrede Be There For Each Other med Mind Your Own Business’ Innovationspris, fordi de har bevist, at man sagtens kan tage den gamle velgørenhedstanke og gøre den cool – nemlig ved at skabe en bevægelse med kæmpe potentiale til at mobilisere ungdommen til at gøre en positiv forskel.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/myob.dk/public_html/wp-content/themes/greenbrook/lib/components/common.php on line 1699

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/myob.dk/public_html/wp-content/themes/greenbrook/lib/components/common.php on line 1699

Om Be There For Each Other

Be There For Each Other

  • Forløb MYOB Programmet
  • Sæson 2012 / 2013
  • Område Brabrand 8220

Erhvervspartnere

Günes & Co
Mentorvirksomhed