Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • NextGenZ (Fredericia)

    I Fredericia udvikler 13 unge drenge deres helt egen mikrovirksomhed. Drengene vil udvikle smart tilbehør til de populære el-løbehjul.

    Følg NextGenZ (Fredericia)

I Fredericia er 13 unge drenge i alderen 15 til 17 år i fuld gang med at udvikle en mikrovirksomhed, som de har givet navnet NextGenZ.

Drengene har sat sig for at udvikle en innovativ lås til el-løbehjul. Låsen skal have en indbygget GPS-tracker og et moderne look. Drengene bag NextGenZ vil gerne repræsentere deres generation af unge ved at skabe et bæredygtigt og driftsikkert produkt, som skaber tryghed for brugeren.

Mikrovirksomheden udmærker sig ved deres innovative idé, ved at arbejde målrettet og fokuseret til hver eneste arbejdsgang samt ved ikke at være gået på kompromis med nogen processer. Det skinner igennem i såvel forretningsstrategien som i produktudviklingen. NextGenZ har fra start aktivt brugt præsentationsvideoer af de forskellige delprocesser, og det er imponerende at se, hvor meget de har udviklet deres evne til at stå foran andre og pitche deres produkt og vision.

Visionen har fra start været at skabe et ansvarligt produkt, som skaber tryghed hos folk og bringer dem mindre stress, når de skal fra A til B. NextGenZ har formået at lave et produkt, der kan skabe værdi for mange mennesker og som rammer en målgruppes behov, som drengene kender, og selv er en del af.

Om NextGenZ (Fredericia)

NextGenZ (Fredericia)

  • Forløb MYOB Akademiet
  • Sæson 2020 / 2021

Erhvervspartnere

Rambøll
Mentorvirksomhed