Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Mon Ami

    I Kokkedal arbejder ti drenge på 13 og 14 år sammen om mikrovirksomheden Mon Ami. De producerer den sejeste sidetaske, som drengene lover bliver din bedste ven.

    Følg Mon Ami

I Kokkedal arbejder ti drenge på 13 og 14 år sammen om mikrovirksomheden Mon Ami. Mikrovirksomheden står bag den sejeste sidetaske i byen.

”Vi har et godt sammenhold, og vi respekterer hinanden. En sidetaske med stil og fortælling: sidetasken er din ven, og du har den med overalt, når du har brug for den,” fortæller Devran fra Mon Ami.

Drengene har efter flere prototyper fundet frem til det helt rigtige look, som de står 100% inde for. De lancerede deres produkt til en succesfuld releasefest, hvor både venner, familier og folk fra lokalområdet mødte op. Succesen blev efterfulgt af deres salg til Kokkedal Byfest, hvor de egenhændigt sørgede for at lave en stand og sælge til byfestgæsterne.

Sidst men ikke mindst var de inviteret af deres mentorvirksomhed KPMG til at lave et salgsevent. Her kom deres nye salgstaktikker virkelig til sin ret, da drengene gik fra bord til bord i spisepausen og pitchede deres mikrovirksomhed.

Mikrovirksomheden vandt prisen for Branding og markedsføring til Business Awards 2019. Nu venter MYOB Akademiet og vi glæder os meget til at følge deres iværksættereventyr!

Om Mon Ami

Mon Ami

  • Forløb MYOB Akademiet
  • Sæson 2018 / 2019
  • Område Kokkedal 2980

Erhvervspartnere

KPMG
Strategisk samarbejdspartner