Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Erinarsarta (Nuuk)

    I Nuuk er seks teenagedrenge fra klubben NUiF i fuld gang med at starte deres helt egen mikrovirksomhed. Drengene arrangerer et fodbold- og musikevent, hvor de vil samle folk om motion.

Mød mikrovirksomheden Erinarsarta fra ungdomsklubben NUiF i Nuuk. Seks drenge fra Erinarsarta har valgt at arrangere et fodbold- og musikevent, hvor de vil sætte fokus på sport og sundhed.

Det er vigtigt for drengene, at folk skal opleve en god og energisk stemning under eventet, derfor er formålet med eventet at få folk til at røre sig og få nogle gode oplevelser med hinanden igennem sport og musik. Det er et flot fokus, hvor drengene forsøger at skabe sammenhold og fællesskab. Folk skal have det sjovt sammen, når de deltager til eventet.

Mikrovirksomheden Erinarsarta arbejder ugentligt med flere frivillige venturepiloter med forskellige faglige baggrunde og kompetencer. Derudover samarbejder mikrovirksomheden ugentligt med erhvervsmentorer fra mentorvirksomhederne GrønlandsBANKEN, INI, Royal Greenland og Illit Forsikringit.

Om Erinarsarta (Nuuk)

Erinarsarta (Nuuk)

  • Forløb MYOB Programmet
  • Sæson 2020 / 2021

Erhvervspartnere

INI
Mentorvirksomhed

Royal Greenland
Mentorvirksomhed

GrønlandsBANKEN
Mentorvirksomhed

Illit Forsikringit