fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • La Granja (Slagelse)

    I Slagelse er ni venner gået sammen om at skabe mikrovirksomheden La Granja. Drengene har sat sig for at udvikle en cap med et unikt design.

    Følg La Granja (Slagelse)

Mikrovirksomheden La Granja består af en gruppe venner fra Slagelse, der har sat sig for at skabe deres egen cap-kollektion. La Granja betyder ”gården” på spansk og refererer til drengenes gård – Ringparken.

På trods af corona-udfordringer under drengenes deltagelse på MYOB Programmet blev de ved med at tro på mikrovirksomheden. Da arbejdsgangene igen kunne afholdes i fysisk format, mødte drengene fuldtalligt op – selv når arbejdet skulle udføres uden for i hagl og blæst.

 

La Granja udmærker sig ved et fantastisk samarbejde hele gruppen; de argumenterer godt for deres sag, og de tager gode, selvstændige og demokratiske beslutninger i udviklingen af deres mikrovirksomhed. Drengene har været kreative i deres tilgang til såvel udvikling af navn som logo og produkt. og de har selv siddet bag skærmen og designet modellen med logo og lækre detaljer.

Lige inden sommerferien bestilte drengene caps hjem i to forskellige, flotte designs, og de er nu klar til at kickstarte salget på MYOB Akademiet.

Om La Granja (Slagelse)

La Granja (Slagelse)

  • Sæson 2020 / 2021

Erhvervspartnere

Coop
Mentorvirksomhed