fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • TRAP

    "Ain't About the Streets"- TRAPs budskab er stærkt og deres tøj er gennemarbejdet. De 6 drenge fra Aarhus har store ambitioner.

    Følg TRAP

OM TRAP

Iværksætterne fra TRAP kender hinanden fra de var helt små. De 6 drenge fra Frydenlund har sammen en stor passion for modetøj. Derfor valgte de at lave deres eget tøjmærke, hvor de både lancerer tshirts, hoodies, sweatshirts og et tracksuit.

Mikrovirksomhedens budskab er stærkt; med en klar opfordring til ikke at falde i fælden på gaden, men at holde sig til de positive sammenhænge udenfor livet i den kriminelle løbebane.

TRAP er kendte i deres lokalområde, og derfor var der stor opbakning til deres releasefest i januar 2019, hvor de hurtigt kunne melde udsolgt på deres tøj. Drengene arbejder derfor videre på en webshop, og ellers sælger de fortsat med stor succes deres tøj gennem sociale medier.

Drengene arbejder ambitiøst med marketing og branding, og har fået arrangeret et professionelt photoshoot samt været i radioen.

TRAP deltog på både MYOB Programmet og MYOB Akademiet, hvor de ambitiøst gik fra ide til virkelighed. De tog imod alle de udfordringer de mødte undervejs, og de udviklede sig fra at have drømme om at skabe en virksomhed – til at være rigtige iværksættere.

Om TRAP

TRAP

  • Forløb MYOB Akademiet
  • Sæson 2018 / 2019
  • Område Aarhus 8210

Erhvervspartnere

Insights
Mentorvirksomhed

Jyske Bank
Banksamarbejde