fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

(UDLØBET) Mind Your Own Business søger engageret og erfaren projektleder til at drive vores skalering i Jylland med base i Esbjerg

Motiveres du af at få unge til at lykkes? Brænder du for at arbejde med frivillighed? Drømmer du om at blive en del af en veletableret organisation, der hver dag arbejder for at skabe størst muligt impact for unge iværksættere i hele landet? Og vil du være medansvarlig for at skalere Mind Your Own Business i Jylland med base fra vores nye kontor i Esbjerg? Så er du måske vores nye projektleder.

Igennem 12 år har Mind Your Own Business taget udgangspunkt i drengenes præmisser og mødt dem med respekt og anerkendelse. Det er derfor helt essentielt, at du er en person, der ser muligheder fremfor begrænsninger. Det er afgørende, at du kan begå dig og samarbejde professionelt i mange forskellige sammenhænge og med alle vores interessenter.

Du trives i en travl og utraditionel hverdag. Du nyder at blive udfordret og går ikke på kompromis med kvalitet eller koncept og er motiveret for at arbejde med en gennemtestet metode. Du er ambitiøs, arbejder struktureret og målrettet med en positiv energi og tror på, at samarbejde og respekt for andre mennesker bidrager til positiv udvikling.

Arbejdsopgaver:

Dine primære opgaver vil være opstart, planlægning og implementering af MYOB Programmet med base i Esbjerg, hvor der hver sæson skal starte fire nye mikrovirksomheder i Jylland. Herunder rekruttering, motivering og uddannelse af frivillige venturepiloter og udvide samarbejdet med vores mange erhvervspartnere. Desuden er relationsopbygning og løbende dialog med drengene afgørende for at sikre succesfulde mikrovirksomheder.

Du vil få ansvaret for:

 • Etableringen af vores nye kontor
 • Skabe kontakt til virksomheder samt vedligeholdelse af eksisterende partnerskaber
 • Indgå i partnerskaber med kommuner, boligforeninger og andre interessenter
 • Afrapportering til fonde i samarbejde med kontoret i København
 • Projektleverancer i årshjulet
 • Udvælgelse af relevante drenge og mikrovirksomheder
 • Rekruttering og organisering af frivillige
 • Tæt samarbejde med projektmedarbejderen og det øvrige MYOB-team i København

Dine kvalifikationer:

 • Evne til at udvikle og lede projekter og processer fra start til slut – med respekt for deadlines.
 • Evne til at sætte mål, sikre fremdrift og holde fokus.
 • Skabe resultater og impact.
 • Gode samarbejdsevner og evner til at få samarbejde til at fungere på flere niveauer.
 • Stærk i formidling og kommunikation både mundtligt og skriftligt.
 • Kendskab til socialt entreprenørskab og CSR.
 • Relevant videregående uddannelse og erhvervserfaring fra lignende arbejde (+3 år).

Der forventes en vis arbejdstidsmæssig fleksibilitet, idet der må påregnes en del aften- og weekendmøder med drengene og vores samarbejdspartnere samt en del national rejseaktivitet.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en innovativ, kompetent og nærværende organisation, hvor arbejdsglæden er høj.

Vi værdsætter professionalisme og arbejdsomhed – men også et godt grin. Vi værner om et trygt og respektfuldt arbejdsmiljø, hvor samarbejde er afgørende. Og bliver du en del af et stort netværk på tværs af erhvervslivet, civilsamfundet og kommuner og boligorganisationer.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn og pension ifølge aftale. Derudover tilbydes flekstid og betalt frokostpause.

Tiltrædelse, arbejdstid og sted:

Ansættelsesopstart er 15. august 2022. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med base på Platformen Esbjerg, Gammel Novrupvej 14, 6705 Esbjerg

Ansøgning:

Din ansøgning med CV skal være os i hænde senest mandag d. 13. juni kl. 09.00. Første samtaler afholdes mandag d. 20. juni på kontoret i København og anden samtaler fredag d. 24. juni. Ansøgningen sendes til job@myob.dk  med mærket ”PROJEKTLEDER MYOB JYLLAND”.

Yderligere oplysninger:

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, der rækker udover de oplysninger, der står i stillingsopslaget, eller der findes på hjemmesiden, kan du kontakte Direktør og grundlægger Maria Kavita Nielsen på 2611 7183.

Læs mere om Mind Your Own Business: www.myob.dk

Mind Your Own Business ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handikap eller etnisk baggrund.

Mind Your Own Business anmoder venligst om, at du i din ansøgning angiver, hvor du først så dette jobopslag.