Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

MYOB Grønland

I 2019 åbner Mind Your Own Business kontor i Grønland, hvor unge drenge i alderen 13 til 21 år i Nuuk tilbydes at starte egen mikrovirksomhed.

Mikrovirksomhedsforløbene vil være båret af et solidt samarbejde mellem frivillige fra civilsamfundet, erhvervslivet, kommunale og lokale samarbejdspartnere og skal med fokus på iværksætteri skabe positiv værdi for unge grønlandske drenge.

Hvorfor Grønland?

I samarbejde med Tuborgfondet har vi undersøgt muligheder og potentialer for samarbejdet med lokale virksomheder, civilsamfundet og kommunale aktører. Kortlægningen har givet os et godt udgangspunkt for at implementere metoden vi arbejder med i Mind Your Own Business i Grønland.

Mind Your Own Business giver så meget mening i en grønlandsk kontekst. En gruppe af vores unge – især drenge – kan langt bedre lide at lære gennem praktisk orienterede opgaver frem for traditionel boglig uddannelse. Med Mind Your Own Business kan de få afprøvet og udviklet deres iværksættergen, samtidig med de får skabt gode kontakter til det lokale erhvervsliv, hvilket vi alle sammen kan få glæde af – også på længere sigt,”
– Michael Binzer, seniorpartner i VisioBOX i Nuuk.

Pilotprojektet vil gå i gang i 2019 og vil tage udgangspunkt i de mange gode erfaringer, som vi har gjort os siden det første Mind Your Own Business forløb i 2010.

Læs mere: Pressemeddelelse ”Unge drenge i Grønland skal være iværksættere”

”Siden vi første gang støttede Mind Your Own Business tilbage i 2010 har vi gentagne gange oplevet, hvordan organisationen formår at styrke drengenes personlige, sociale og faglige kompetencer. Samtidig er organisationen med til at udvide drengenes blik for egne muligheder og udvikle deres tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.”
-Anne-Marie Skov, direktør i Tuborgfondet