Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Resultater

Siden 2010 har 425 drenge etableret 44 mikrovirksomheder i Mind Your Own Business. Det har de gjort i samarbejde med 40 forskellige erhvervspartnere og mere end 400 frivillige, som tilsammen har lagt 11.000 timers frivilligt arbejde i Mind Your Own Business.

På baggrund af vores erfaringer – samt ekstern evaluering – kan det konkluderes, at drengene får stort udbytte af forløbene i Mind Your Own Business. Drengene fortæller, at de oplever et øget ordforråd, en forbedret selvtillid når de fremlægger i skolen, og at deres karakterer stiger i fag som dansk, engelsk og matematik.

En ekstern effekt- og procesevaluering, gennemført af Als Research, viser, at drengene i Mind Your Own Business gennemgår en positiv udvikling både socialt og fagligt. Konkret nævner evalueringsrapporten blandt andet at drengene:

  • er blevet bedre til at samarbejde
  • er blevet bedre til at fremlægge og har fået et større ordforråd
  • er blevet bedre til at koncentrere sig om arbejdsopgaver
  • har fået et mere positivt selvbillede og øget selvværd

Download publikationen her.

Mind Your Own Business’ konkrete resultater i København er virkelig til at tage og føle på. Både i forhold til at reducere kriminalitet, i forhold til at forbedre resultaterne for de unge i deres skolegang og så i øvrigt også, at det har en afsmittende virkning på næste generation – i positiv forstand. Jamen, bedre kan man jo ikke skabe det.”
– Frank Jensen, Overborgmester i København