Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Priser og resultater

Siden 2010 har 644 venturepiloter sammen med 77 erhvervspartnere engageret sig i over 89.882 timers frivilligt arbejde, hvilket har gjort det muligt for 648 drenge at etablere 80 mikrovirksomheder på MYOB Programmet og 119 drenge at videreudvikle 15 mikrovirksomheder på MYOB Akademiet.

 

Priser

Kronprinsparrets Sociale Pris 2015

For en ekstraordinær indsats indenfor socialt arbejde modtog Mind Your Own Business i 2015 Kronprinsparrets Sociale Pris. Se videoen fra den store dag her:

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2013

I 2013 modtog Mind Your Own Business Børnehjælpsdagens Lillebror Pris. Hvert år tildeler Børnehjælpsdagen Lillebror Prisen til en organisation, forening eller et projekt, som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats for børn og unge i Danmark

Social- og Integrationsministeriets Integrationspris 2011

I samarbejde med Mind Your Own Business modtog Ungdomsfabrikken i Vejle Social- og Integrationsministeriets Integrationspris 2011 for Årets forening. Foreningen blev stiftet af 12 unge drenge, som var en del af Mind Your Own Business og stod bag mikrovirksomheden Shop’n’Wash.

 

Resultater

På baggrund af vores erfaringer – samt en ekstern evaluering – kan det konkluderes, at drengene får et stort udbytte af forløbene i Mind Your Own Business.

En ekstern effekt- og procesevaluering (2017) samt en Impact publikation (2020) gennemført i samarbejde med Als Research viser, at drengene i Mind Your Own Business gennemgår en positiv udvikling både socialt og fagligt.

Konkret nævner rapporterne, at det drengene får ud af at være med er:

  • De bliver bedre til at samarbejde.
  • De får styrket deres sproglige kompetencer.
  • De bliver bedre til at fremlægge.
  • De bliver bedre til at koncentrere sig om opgaver.
  • De får et mere positivt selvbillede og øget selvværd. De lokale samarbejdspartnere får også selv et mere positivt syn på drengene.
  • De involveres i færre konflikter.
  • De får større optimisme omkring egne fremtidsmuligheder
  • De bliver mere sikre på, hvad de skal efter grundskolen.

“Mind Your Own Business’ konkrete resultater i København er virkelig til at tage og føle på. Både i forhold til at reducere kriminalitet, i forhold til at forbedre resultaterne for de unge i deres skolegang og så i øvrigt også, at det har en afsmittende virkning på næste generation – i positiv forstand. Jamen, bedre kan man jo ikke skabe det.”

– Frank Jensen, Overborgmester i København