Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Organisationen

Mind Your Own Business er en organisation, der skaber udviklingsforløb for drenge fra udsatte boligområder i alderen 13 til 19 år. Med iværksætteri som omdrejningspunkt samler Mind Your Own Business det sociale potentiale i erhvervslivet og civilsamfundet i en fælles indsats, der skal styrke drengenes faglige kompetencer, sociale relationer samt deres tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Siden 2010 har Mind Your Own Business givet 513 drenge fra udsatte boligområder mulighed for at etablere 52 mikrovirksomheder i hele landet.

Læs om drengene i MYOB.

Idéen bag Mind Your Own Business

Mind Your Own Business tager udgangspunkt i fire overordnede principper, der udgør fundamentet i den metode og samarbejdsmodel, som MYOB Programmet og MYOB Akademiet repræsenterer:

Empowerment, det samfundsnyttige, den personlige udvikling og samarbejde med erhvervslivet.

Ved altid at fokusere på muligheder frem for begrænsninger er idéen bag Mind Your Own Business at skabe et alternativt læringsrum for de involverede drenge. Nærhedsprincippet og et udviklende fokus skaber rammerne for, at vi ved hjælp af et stærkt samarbejde i fællesskab kan skabe nye og innovative muligheder.

Vi tilbyder drengene muligheden for at starte deres egen mikrovirksomhed. Her får de tilbudt sparring og et nærværende samarbejde med erhvervslivet og frivillige venturepiloter. På den måde bliver drengene en del af et anderledes og nyt udviklingsforløb, der bliver både lærerigt, hektisk og interessant at være med i.