Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Presse

Her i presserummet kan du downloade vores logo og billeder af vores aktiviteter med drengene. Du kan læse nyheder om mikrovirksomhederne i vores nyhedsarkiv og følge med i, hvad der bliver skrevet om os i den eksterne presse. Du kan selvfølgelig også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.


Kort om Mind Your Own Business

Med iværksætteri som omdrejningspunkt engagerer Mind Your Own Business drenge i alderen 13 til 19 år fra udsatte boligområder i Danmark samt i Grønland. I samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og erhvervspartnere fra erhvervslivet giver vi drenge mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Siden 2010 har 648 venturepiloter sammen med 68 erhvervspartnere engageret sig i over 91.000 timers fri­vil­ligt arbejde, hvilket har gjort det muligt for 608 drenge at etablere 67 mikrovirksomheder på MYOB Programmet og 87 dren­ge at videreudvikle 12 mikrovirksomheder på MYOB Akademiet.