Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Presse

Her i presserummet kan du downloade vores logo og billeder af vores aktiviteter med drengene. Du kan læse nyheder om mikrovirksomhederne i vores nyhedsarkiv og følge med i, hvad der skrives om os i den eksterne presse. Du kan selvfølgelig også altid kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.


Kort om Mind Your Own Business

Med iværksætteri som omdrejningspunkt engagerer Mind Your Own Business drenge i alderen 13 til 19 år fra udsatte boligområder i Danmark samt i Grønland. I samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og erhvervspartnere fra erhvervslivet giver vi drenge mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Siden 2010 har vi engageret 513 drenge til at etablere 52 mikrovirksomheder. Det har de gjort i tæt sparring med 500 frivillige venturepiloter og 43 erhvervssamarbejdspartnere, som har brugt 69.000 timers frivilligt arbejde på at støtte drengene i at gøre deres drømme til virkelighed.