PRESSE

Her i presserummet kan du downloade vores logo og billeder af vores aktiviteter med drengene. Du kan læse nyheder om mikrovirksomhederne i vores nyhedsarkiv og følge med i, hvad der bliver skrevet om os i den eksterne presse. Du kan selvfølgelig også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Kort om Mind Your Own Business

Med iværksætteri som omdrejningspunkt engagerer Mind Your Own Business drenge i alderen 13 til 19 år i udsatte positioner i Danmark samt i Grønland. I samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og partnere fra erhvervslivet giver vi drenge mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Siden 2010 har Mind Your Own Business engageret 910 drenge til at etablere 109 mikrovirksomheder på MYOB Programmet og 190 drenge til at videreudvikle 25 mikrovirksomheder på MYOB Akademiet. Dette er sket i samarbejde med 808 venturepiloter og 113 erhvervspartnere.