fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Fonde

Mind Your Own Business er finansieret af tre fonde som vi har et strategisk samarbejde med. Vi sætter stor pris på, at TrygFonden, Bikubenfonden og Tuborgfondet tror på organisationen og aktivt vil være med til at skabe bedre betingelser for drenge i udsatte boligområder i hele Danmark og i Grønland.

TrygFonden

TrygFonden har siden 2010 støttet MYOB Programmet.

“Ved altid at fokusere på muligheder giver Mind Your Own Business et alternativt læringsrum til drenge fra udsatte boligområder. Vi oplever, at drengene får styrket deres personlige og faglige kompetencer, og at de positive effekter smitter af på deres lokalområder. Det er en innovativ måde at give drengene en stærkere tilknytning til det danske uddannelsessystem, arbejdsmarked og samfund.”

– Rie Odsbjerg Werner, adm. direktør i TryghedsGruppen.


Bikubenfonden

Bikubenfonden har siden 2016 støttet MYOB Akademiet.

“Der er mange idéer til at bringe organisationen videre, og opbakningen er stor, så Mind Your Own Business har gode muligheder for at udvikle sig og gå nye veje. I forbindelse med Kronprinsparrets Sociale Pris  [i 2015] fik vi i Bikubenfonden et godt indblik i arbejdet i Mind Your Own Business og det videre udviklingspotentiale, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan være med til at hjælpe organisationen med at udnytte dets fulde potentiale.”

– Søren Kaare-Andersen, direktør i Bikubenfonden

 

 

 

 

 


Tuborgfondet

Tuborgfondet har siden 2019 støttet MYOB Grønland.

”Vi har fulgt organisationen længe og er dybt imponeret af den innovative tilgang Mind Your Own Business har til at engagere unge. De er med til at give endnu flere unge mulighed for at udvikle deres kompetencer og mod til at starte deres egen virksomhed eller få et job. Derfor glæder vi os til at se og følge deres model folde sig ud i den grønlandske kultur.”

-Anne-Marie Skov, direktør i Tuborgfondet