FONDE

Mind Your Own Business er finansieret af syv fonde som, vi har et strategisk samarbejde med. Vi sætter stor pris på, at fonde vil støtte organisationen og aktivt vil være med til at skabe bedre betingelser for drenge i udsatte positioner i hele Danmark og i Grønland.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

TrygFonden

TrygFonden har siden 2010 støttet MYOB Programmet.

“Ved altid at fokusere på muligheder giver Mind Your Own Business et alternativt læringsrum til drenge fra udsatte boligområder. Vi oplever, at drengene får styrket deres personlige og faglige kompetencer, og at de positive effekter smitter af på deres lokalområder. Det er en innovativ måde at give drengene en stærkere tilknytning til det danske uddannelsessystem, arbejdsmarked og samfund.”

– Rie Odsbjerg Werner, adm. direktør i TryghedsGruppen

Bikubenfonden

Bikubenfonden har siden 2016 støttet MYOB Akademiet.

“Der er mange idéer til at bringe organisationen videre, og opbakningen er stor, så Mind Your Own Business har gode muligheder for at udvikle sig og gå nye veje. I forbindelse med Kronprinsparrets Sociale Pris  [i 2015] fik vi i Bikubenfonden et godt indblik i arbejdet i Mind Your Own Business og det videre udviklingspotentiale, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan være med til at hjælpe organisationen med at udnytte dets fulde potentiale.”

– Søren Kaare-Andersen, direktør i Bikubenfonden

 

Tuborgfondet

Tuborgfondet har siden 2019 støttet MYOB Grønland.

”Vi har fulgt organisationen længe og er dybt imponeret af den innovative tilgang Mind Your Own Business har til at engagere unge. De er med til at give endnu flere unge mulighed for at udvikle deres kompetencer og mod til at starte deres egen virksomhed eller få et job. Derfor glæder vi os til at se og følge deres model folde sig ud i den grønlandske kultur.”

– Anne-Marie Skov, direktør i Tuborgfondet

Det Obelske Familiefond

Det Obelske Familiefond har siden 2022 støttet Mind Your Own Business’ afdeling i Esbjerg

“Den økonomiske støtte fra os er en stor anerkendelse af Mind Your Own Business’ arbejde med at hjælpe udsatte unge til at mestre deres eget liv. Den positive tilgang til unges ressourcer og kompetencer er med til at udvikle de unge socialt og fagligt, så de står stærkere i forhold til fremtiden med uddannelse og job. Der er et stort potentiale i at udvide aktiviteterne, så endnu flere unge kan få gavn af at være med, og det vil vi gerne støtte.”

– John Amund Tønnes, direktør i Det Obelske Familiefond


Lauritzen Fonden

Lauritzen Fonden har siden 2022 støttet Mind Your Own Business’ afdeling i Esbjerg

“Iværksætteri og foretagsomhed er en del af Lauritzen Fondens DNA, og derfor glæder vi os over, at flere unge esbjergensere nu vil blive hjulpet godt på vej i livet gennem Mind Your Own Business. Programmet tilbyder de unge et fællesskab, hvor de lærer alt fra, hvordan man etablerer et godt samarbejde med virksomheder og myndigheder til at udarbejde forretningsplaner. Det er kompetencer, som de får gavn af resten af livet, og det er vi glade for at kunne bidrage til.”

– Inge Grønvold, direktør i Lauritzen Fonden


K.G. Fonden

K.G. Fonden har siden 2022 støttet Mind Your Own Business’ afdeling i Esbjerg

Claus Sørensens Fond

Claus Sørensens Fond har siden 2022 støttet Mind Your Own Business’ afdeling i Esbjerg