Enjoy The Power

Enjoy The Power
Mentorvirksomhed: Languagewire

Enjoy The Power 2018/2019

Enjoy the Power er en mikrovirksomhed fra Høje Gladsaxe, der vil fremstille den lækreste og sprødeste proteinbar. Den kan knækkes i to, så du kan dele med en ven, eller selv gemme den til senere.

For at kende de kommende kunders behov og smagspræferencer, lavede mikrovirksomheden en stor spørgeskemaundersøgelse og arbejdede derefter videre med smagssammensætningerne i skolekøkkenet.

Da den endelige opskrift var fundet, skulle storproduktionen i gang, og drengene endte med at producere og pakke 100 proteinbarer. Det var godt, at de lavede så mange, for de blev revet væk, da Enjoy the Power i maj arrangerede en fantastisk lancering på Kirketorvet i Høje Gladsaxe. Drengene havde forinden sat plakater op og opdelt flyers ud i højhusene, og det betød at mange lagde vejen forbi – både kendte og nye ansigter.

Enjoy the Power vandt prisen for lokalt og socialt entreprenørskab til Business Awards 2019. Mikrovirksomheden har fra begyndelsen haft et ønske om at udfordre de fordomme, de møder i deres lokalmiljø og samarbejde med de lokale aktører, fra fittness-centret til klubben.

Mikrovirksomheden har samarbejdet med den lokale samarbejdspartner ‘Vores HG’, samt mentorvirksomheden LanguageWire, der har løbende har budt ind med sparring og besøg.

Det bliver enormt spændende at følge mikrovirksomhedens videre arbejde på MYOB Akademiet. Her vil de arbejde mod at professionalisere fremstillingen af deres proteinbarer og få den længere ud på markedet