Event Makers (Åbenrå)

Event Makers

Event Makers 2014-2015

Forløb: MYOB Programmet

I samarbejde med Netværksbasen og mentorvirksomheden Abena.

Da drengene besluttede sig for at eventskabelse skulle være omdrejningspunktet for deres virksomhed, var det særligt med ét mål i sigte. I tidligere år har Høje Kolstrup nemlig dannet ramme for et velrenommeret årligt LAN-party, hvor spilleglade unge fra nær og fjern kom for at dyste i online computerspil. Foreningen bag eventet er siden blevet opløst, og drengene var derfor opsat på at bringe et LAN-party tilbage til området.

Således gik det til, at Event Makers i maj 2015 endnu engang kunne invitere områdets børn og unge til en hel weekend med hygge og virtuel kamp i den lokale hal – Agoraen. Via grundig forberedelse havde drengene løst diverse tekniske opgaver omkring strømforsyning og serveropsætning, så der ikke kunne opstå uforudsete problemer for de mange gæster. Når sulten meldte sig, stod drengene klar bag disken i kiosken, hvor der blev serveret både snacks og varme retter tilberedt af den lokale mande-mad-klub.

Event Makers løb ved Business Award 2015 med Prisen for Netværksskabelse, da de i samarbejde med lokale foreninger og kræfter er lykkedes med at bringe et højtelsket event tilbage til Høje Kolstrup. Drengenes resultater er til glæde for de mange børn og unge i området, der nu igen kan mødes på kryds og tværs til LAN-party.