GjetUp (Frederiksværk)

GjetUp

GjetUp 2014-2015

Forløb: MYOB Programmet

Eventvirksomhed med fokus på ungeevents og aktiviteter i Halsnæs.

I Halsnæs var inspirationen til drengenes virksomhed, at området trænger til nye former for aktiviteter rettet mod unge. De fire drenge besluttede derfor at skabe eventvirksomheden GjetUp, hvor konceptet er at udvikle og afholde events for unge, der er udviklet af de unge selv.

Første event var en storslået åbningsfest med et bredt line-up af både lokale og mere etablerede DJ’s. Som location havde drengene udset sig Frederiksværkhallens lokaler, og det meget professionelle setup, i kombination med og en effektiv markedsføringsstrategi på de sociale medier og i lokalpressen, tiltrak mere end 200 danseglade unge. Natten igennem serverede professionelt barpersonale lækre alkoholfrie drinks til de mange unge gæster, der havde stor ros tilovers for drengenes initiativ.

Drengenes evne til at skabe et nyt initiativ for områdets unge blev ved Business Award 2015 belønnet med Prisen for Lokalt Entreprenørskab. Dommerkomitéen var særligt imponeret over drengenes evne til at tage udgangspunkt i et lokalt behov, og efterfølgende lykkes med at samle områdets unge om et fælles event.