COMPOSÉ (NIVÅ)

COMPOSÉ

COMPOSÉ 2020/2021

Forløb: MYOB Akademiet

Mikrovirksomheden i Nivå består af syv drenge, der kender hinanden rigtig godt. Sammen har de stiftet Composé. Navnet betyder “sammensat”, og refererer til sammensætningen af drengenes forskellige personligheder, mentaliteter og baggrunde. Drengenes mission er at udvikle lokale donuts, som både er flotte og har lækker smag til fordel for hele Nivå bys beboere.

Drengene har et utroligt godt sammenhold, og er gode til at tale hinanden op. Drengene er i løbet af MYOB Programmet blevet rigtig dygtige til at kommunikere med hinanden online mellem arbejdsgangene, og de har blik for at argumentere, lytte og samtidig være opmærksomme på hinanden. Selvom det var svært at udvikle donuts online under en pandemi, lykkedes det drengene at flytte test-processen hjem i eget køkken, hvor nye smagsvarianter og udsmykninger kunne afprøves, mens venturepiloterne måtte ”nøjes” med at nyde de første Composé-donuts på billeder.

Drengene har udviklet en skarp forretningsplan, hvor de både ønsker at producere og levere deres donuts lokalt. Derfor har drengene arbejdet hårdt på at udvikle en skarp identitet og enestående branding. De har arbejdet koncentreret med at udvikle både logo og unikt arbejdstøj med deres helt egen farve og print, så Composé hurtigt kan genkendes i hele Nivå by.