Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Presseomtale

MYOB - Venture Camp

MYOB – Venture Camp

I øjeblikket er der en virkelig sej gruppe drenge i Høje Gladsaxe, der er i gang med at lave deres egen virksomhed. Det gør de i samarbejde UNiG, mere præcist Klub Grønnemose, Vores HG og med en virksomhed, der hedder Mind Your Own Buisness (MYOB).

Go' Morgen P3

Go’ Morgen P3

Radioindslag hos DR P3
“De fleste af os kender programmet Løvens Hule, hvor håbefulde iværksættere kan få lov til at præsentere deres ideer for en gruppe investorer, som har nogle penge på lommen … Det er nogenlunde også, hvad der kommer til at ske for Salman, Rabea og Rodi på 14, 14 og 13 år fra Nørrebro i København. De får nemlig mulighed for at stable deres engen mikrovirksomhed på benene i morgen med hjælp fra nogle rutinerede konsulenter fra The Boston Consulting Group. Projektet hedder Mind Your Own Business.”

”Jeg er blevet mere selvsikker og tør kæmpe for de ideer, jeg har”

”Jeg er blevet mere selvsikker og tør kæmpe for de ideer, jeg har”

Artikel i magasinet Iværksætteren
For 14-årige Zakaria fra Egedalsvænge i Kokkedal har det både skabt glæde og selvtillid at starte mikrovirksomheden Je M’appelle sammen med otte venner. De producerer, markedsfører og sælger hættetrøjer med visuelle print, som de fik idéen til, da de begyndte på forløbet hos Mind Your Own Business i efteråret 2017.

Nuuk Ugeavis (Nuuk Ugeavis)

Teenagedrenge skal lave micro-business

Artikel i Nuuk Ugeavis
”Mind Your Own Business giver så meget mening i en grønlandsk kontekst. En gruppe af vores unge – især drenge – kan langt bedre lige at lære gennem praktisk orienterede opgaver frem for traditionel boglig uddannelse,” fortæller Michael Binzer, seniorpartner i VisioBox i Nuuk.

Dansk iværksættervirksomhed åbner afdeling i Nuuk

Dansk iværksættervirksomhed åbner afdeling i Nuuk

Artikel i KNR
Unge drenge i Grønland skal nu opildnes til at blive iværksættere. Iværksættervirksomheden “Mind Your Own Business” har allerede stor succes i Danmark med at hjælpe unge drenge i gang med deres egne mikrovirksomheder.

Fagbladet Boligen (Signe Schlichtkrull)

Ghetto-guldet skal graves op

Artikel i Fagbladet Boligen
Arbejdskraft, drenge med drive og gode byggearealer kan blive guldklumper for erhvervslivet. Mind Your Own Business var til Folkemøde på Bornholm.

Boligforeningen 3B (Lasse Welander-Haarh)

Alle er ens og ligeværdige

Nyhed hos Boligforeningen 3B
Je m’appelle betyder ganske rigtigt ’jeg hedder…’ på fransk. Men for ti drenge i Kokkedal er Je’ m’appelle også et klart og vigtigt budskab om, at alle er ens og lige meget værd.

Viborg Stifts Folkeblad (Andreas Søndergaard)

Drengene fra “kvarteret” vil vise, at de dur til noget

Artikel i Viborg Stifts Folkeblad
Syv drenge i alderen 13-16 år har brugt deres fritid på at designe nogle hættetrøjer. De vil vise verden – men måske mest dem selv – at de kan mere, end de tror.

Hørsholm Lokalavisen

Den røde løber rullet ud af Je M’appelle-drengene

Artikel i Lokalavisen Hørsholm
Den røde løber var rullet ud, da drengene fra mikrovirksomheden Je M’appelle inviterede til releaseparty for deres nye hoodies på deres kontor i Hørsholm.

Viborg Fodsports Forening (VFF)

VFF støtter FreshBoyz

Nyhed i Viborg Fodsports Forening
I Viborg står syv drenge bag mikrovirksomheden FreshBoyz. De får opbakning fra VFF, hvor flere af spillerne fra førsteholdstruppen er ambassadører for FreshBoyz.

Lokalavisen Fredensborg (MYOB)

“Vi er de søde drenge fra Kokkedal”

Artikel i Lokalavisen Fredensborg
Ti drenge fra Kokkedal bag mikrovirksomheden Je M’Appelle er klar til at sende hættetrøjer på markedet.

Skandia

Skandia Corporate Responsibility Rapport 2016

Omtale i Skandias CR-rapport 2016
Vi er meget taknemmelige for at være en del af Skandias faste samarbejdspartnere. Her nævnes vores arbejde fra side 13, hvor der stilles skarpt på én af mikrovirksomhedernes arbejde.