Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Presseomtale

Je M'appelle i The Voice

Je M’appelle i The Voice

Podcast i The Voice
Drengene fra mikrovirksomheden Je M’appelle var i studiet hos The Voice og fortælle om deres produktion af sweatshirts, hoodies og t-shirts.

Unge drenge skal etablere egen mikrovirksomhed

Unge drenge skal etablere egen mikrovirksomhed

Artikel i Sermitsiaq.AG
Mind Your Own Business er godt startet i Nuuk, hvor de allerførste drenge i projektet arbejder med at etablere en mikrovirksomhed. Det sker i tæt samarbejde med professionelle fra erhvervslivet og frivillige fra civilsamfundet.

MYOB etableres i Nuuk

MYOB etableres i Nuuk

Artikel i KNR
Otte drenge er med i projektet Mind Your Own Business, som skal klæde drengene på til at lave mikrovirksomheder. Projektet starter i Nuuk på lørdag, men i Danmark bruges metoden allerede af mere end 500 drenge. Projektlederen, Ivalu Nørreslet Rex, fortæller til KNR, at der har været meget research inden opstarten i Nuuk.

Teenagere laver firma

Teenagere laver firma

Artikel i Gladsaxebladet
11 drenge fra Høje Gladsaxe er ved at udvikle en proteinbar i mikrovirksomheden Enjoy the Power. “Det er en helt ny mulighed, det er unikt. Og man tager det meget mere seriøst, end hvis man bare er sammen med vennerne,” fortæller Hussam Z., der er økonomidirektør i mikrovirksomheden.

TRAP i P4 Morgen

TRAP i P4 Morgen

Radioindslag hos P4 Morgen
“Det er en drengedrøm, som er gået i opfyldelse,” fortalte Ayub, Abdu og Abdullah om at etablere mikrovirksomheden TRAP i studiet hos P4 Morgen – Østjylland. Om aftenen havde drengene releasefest på deres nye kollektion af t-shirts, hoodies og sweatshirts. Spol til minut 01.12.29 for at høre drengene fortælle om arbejdet med at skabe tøj.

MYOB - Venture Camp

MYOB – Venture Camp

Blogindlæg fra Vores HG
I øjeblikket er der en virkelig sej gruppe drenge i Høje Gladsaxe, der er i gang med at lave deres egen virksomhed. Det gør de i samarbejde UNiG, mere præcist Klub Grønnemose, Vores HG og med en virksomhed, der hedder Mind Your Own Business.

Go' Morgen P3

Go’ Morgen P3

Radioindslag hos DR P3
“De fleste af os kender programmet Løvens Hule, hvor håbefulde iværksættere kan få lov til at præsentere deres ideer for en gruppe investorer, som har nogle penge på lommen … Det er nogenlunde også, hvad der kommer til at ske for Salman, Rabea og Rodi på 14, 14 og 13 år fra Nørrebro i København. De får nemlig mulighed for at stable deres engen mikrovirksomhed på benene i morgen med hjælp fra nogle rutinerede konsulenter fra The Boston Consulting Group. Projektet hedder Mind Your Own Business.”

”Jeg er blevet mere selvsikker og tør kæmpe for de ideer, jeg har”

”Jeg er blevet mere selvsikker og tør kæmpe for de ideer, jeg har”

Artikel i magasinet Iværksætteren
For 14-årige Zakaria fra Egedalsvænge i Kokkedal har det både skabt glæde og selvtillid at starte mikrovirksomheden Je M’appelle sammen med otte venner. De producerer, markedsfører og sælger hættetrøjer med visuelle print, som de fik idéen til, da de begyndte på forløbet hos Mind Your Own Business i efteråret 2017.

Nuuk Ugeavis (Nuuk Ugeavis)

Teenagedrenge skal lave micro-business

Artikel i Nuuk Ugeavis
”Mind Your Own Business giver så meget mening i en grønlandsk kontekst. En gruppe af vores unge – især drenge – kan langt bedre lige at lære gennem praktisk orienterede opgaver frem for traditionel boglig uddannelse,” fortæller Michael Binzer, seniorpartner i VisioBox i Nuuk.

Dansk iværksættervirksomhed åbner afdeling i Nuuk

Dansk iværksættervirksomhed åbner afdeling i Nuuk

Artikel i KNR
Unge drenge i Grønland skal nu opildnes til at blive iværksættere. Iværksættervirksomheden “Mind Your Own Business” har allerede stor succes i Danmark med at hjælpe unge drenge i gang med deres egne mikrovirksomheder.

Fagbladet Boligen (Signe Schlichtkrull)

Ghetto-guldet skal graves op

Artikel i Fagbladet Boligen
Arbejdskraft, drenge med drive og gode byggearealer kan blive guldklumper for erhvervslivet. Mind Your Own Business var til Folkemøde på Bornholm.

Boligforeningen 3B (Lasse Welander-Haarh)

Alle er ens og ligeværdige

Nyhed hos Boligforeningen 3B
Je m’appelle betyder ganske rigtigt ’jeg hedder…’ på fransk. Men for ti drenge i Kokkedal er Je’ m’appelle også et klart og vigtigt budskab om, at alle er ens og lige meget værd.