Praqua

Praqua

Praqua 2019 / 2020

“Vi elsker vores sneakers, det gør du absolut også! Derfor har vi udviklet Praqua, som er en nanospray som beskytter dine sneaks imod vand, snavs og mudder.”

Sådan fortæller de otte drenge bag mikrovirksomheden Praqua om deres arbejde. De unge iværksættere kommer fra Nordvest i København og har siden oktober 2018 samarbejdet for at udvikle en god nanospray, som nu er på markedet.

Drengene har arbejdet ambitiøst med deres produkt og suget al læring til sig. De har et stærkt sammenhold, som bygger på deres fælles interesse for iværksætteri.

Drengene havde mod og lyst på endnu mere læring, da de afsluttede MYOB Programmet i sommeren 2019, og derfor valgte de at fortsætte på MYOB Akademiet.

På MYOB Akademiet har drengene fortsat arbejdet ambitiøst og har blandt andet fokuseret på markedsføring og salg af deres nanospray.

De har desuden lagt stor vægt på deres medarbejdere, og med den ambitiøse plan de har for udviklingen af deres mikrovirksomhed, har de valgt at ansætte en ny medarbejder. Professionelt lagde de jobopslag ud på sociale medier og holdt en vellykket ansættelsessamtale, som resulterede i et nyt medlem af Praqua-teamet.

Drengene har arbejdet tæt sammen med mentorvirksomheden Grant Thornton, som har tilbudt faglig sparring og inspiration. På MYOB Akademiet har de udvidet deres netværk, og arbejder nu også tæt sammen med KPMG.

Her kan du møde drengene og læse mere om deres produkt. Du kan også lære drengene bedre at kende i denne artikel fra Min By.

Mikrovirksomheden vandt prisen for Organisation og samarbejde til Business Awards 2019.