Taste Of The Street (Nivå)

Taste Of The Street

Taste of The Street 2014-2015

Forløb: MYOB Programmet

I samarbejde med Nivå Nu og mentorvirksomheden Microsoft.

I Nivå har drengene hentet inspiration til Taste of The Street fra gadekøkkener i USA, hvor madboder på gader og pladser tilbyder hurtig og frisklavet mad til folk, mens de er på farten. Drengene har allerede taget et hygiejnebevis ved Spisehuset Rub & Stub i København, og med tiden er drengenes plan at investere i deres eget mobile køkken, så de kan bringe deres hjemmelavede mad helt tæt på kunderne.

Taste Of The Street havde debut i foråret 2015, da de ni drenge blev hyret til en ungdomsfest i Fredensborg. Menuen stod blandt andet på friske alkoholfrie ingefærshots, hjemmelavede corndogs og frugtspyd. Drengene fik fra første færd flere 5-stjernede anmeldelser på deres Facebookside, og har efterfølgende også bespist løbere ved Nørrebroløbet og Bymøde i Nivå.

Det spændende gadekøkken koncept blev ved Business Award 2015 belønnet med Prisen for Økonomisk Vækstpotentiale, da dommerne vurderede at den skæve indgang til restaurationsmarkedet har et stort kommercielt potentiale som leverandør til tidens mange friluftsarrangementer og events.