TRAP (Aarhus)

TRAP
Mentorvirksomhed: Insights
Mentorvirksomhed: Jyske Bank

TRAP 2018-2019

Forløb: MYOB Akademiet

Iværksætterne fra TRAP kender hinanden fra de var helt små. De 6 drenge fra Frydenlund har sammen en stor passion for modetøj. Derfor valgte de at lave deres eget tøjmærke, hvor de både lancerer tshirts, hoodies, sweatshirts og et tracksuit.

Mikrovirksomhedens budskab er stærkt; med en klar opfordring til ikke at falde i fælden på gaden, men at holde sig til de positive sammenhænge udenfor livet i den kriminelle løbebane.

TRAP er kendte i deres lokalområde, og derfor var der stor opbakning til deres releasefest i januar 2019, hvor de hurtigt kunne melde udsolgt på deres tøj. Drengene arbejder derfor videre på en webshop, og ellers sælger de fortsat med stor succes deres tøj gennem sociale medier.

Drengene arbejder ambitiøst med marketing og branding, og har fået arrangeret et professionelt photoshoot samt været i radioen.

TRAP deltog på både MYOB Programmet og MYOB Akademiet, hvor de ambitiøst gik fra ide til virkelighed. De tog imod alle de udfordringer de mødte undervejs, og de udviklede sig fra at have drømme om at skabe en virksomhed – til at være rigtige iværksættere.