1 to 1 (Roskilde)

1 to 1

Mentorvirksomhed:

1 to 1 2020/2021

I Roskilde har seks drenge samlet sig omkring udviklingen af mikrovirksomheden 1 to 1. Drengenes mission har været klar fra dag et – at udvikle et tracksuit, som både er stilfuldt og behageligt at have på.

Drengene kender hinanden rigtig godt, og de har udmærket sig ved deres stærke sammenhold – særligt, da arbejdet blev flyttet online under corona-pandemien. Med fokus på at motivere hinanden op til arbejdsgangene fandt drengene andre måder at samarbejde på; der blev udvekslet idéer mellem arbejdsgangene, og da vintermånederne var allermørkest, delte drengene skærm på Teams, så alle fortsat var med i udviklingen og designet af deres logo.

1 to 1 karakteriseres ved et højt ambitionsniveau. Drengene ønsker hverken at gå på kompromis med god kvalitet eller lækkert design, og for at finde den rette fabrikant har de bl.a. kigget mod USA. Da den første prototype kom hjem fra USA, levede hverken kvalitet eller design op til drengenes forventninger, og de gik derfor tilbage til arbejdsbordet for at rette deres tracksuit til og for at finde en ny fabrikant, som kunne leve op til deres ambitioner. De er nu næsten klar til at bestille næste prototype hjem via en dansk fabrikant i håb om, at denne kan leve op til deres høje forventninger.