Farge

Farge​

Farge 2019 / 2020

I Køge arbejder syv drenge fra Karlemosen ambitiøst med deres virksomhedsidé – at sætte en stopper for mangel på strøm til mobiltelefoner. Det gør de ved at tilbyde ladestationer til byens butikker, så de handlende kan oplade deres telefoner, mens de er i forretningen.

Drengenes høje ambitioner skinner igennem, og derfor fortsatte de i sommeren 2019 deres iværksættereventyr på MYOB Akademiet. Her har de har mulighed for at drive og videreudvikle deres mikrovirksomhed – en mulighed drengene virkelig griber!

På MYOB Programmet etablerede og udviklede de deres virksomhedsidé. Succesfuldt pitchede de deres ide til virksomheder i Køge og nåede ud til hele 10 butikker. På længere sigt håber de på at kunne ekspandere til flere byer.

På MYOB Akademiet er drengene i fuld gang med at udvikle en tilhørende app, så man nemt kan finde frem til ladestationerne. Derudover sælger de fortsat deres ladestationer og har sat ekstra fokus på at skabe opmærksomhed om Farge. De har bl.a. været i lokalavisen og radioen, holdt oplæg i erhvervsnetværket HB Køge og for alle de nye drenge i Mind Your Own Business til dette års Venture Camp.

”Vi har alle forskellige baggrunde, men det, der binder os sammen, er, at vi gerne vil drive virksomhed sammen. Og det gør vi nu. Jeg kunne slet ikke forestille mig, at vores virksomhed skulle blive så stor.” fortæller Rafi, en af de unge iværksættere bag mikrovirksomheden.

Drengene har igennem forløbet arbejdet tæt med de frivillige venturepiloter og mentorvirksomheden KPMG.

Mikrovirksomheden vandt på MYOB Programmet både Mind Your Own Business Æresprisen 2019 og prisen for Økonomisk vækstpotentiale.

Læs artiklen om da drengene vandt årets ærespris til Business Awards 2019, i et uddrag fra lokalavisen KØGE onsdag.