Mind Your Own Business søger venturepiloter til Nørrebroløbet 2018

Til juni 2018 skal Nørrebroløbet skydes i gang for 8. år i træk. Nørrebroløbet bliver afviklet af en gruppe drenge fra Gadepulsen, i samarbejde med frivillige venturepiloter. Arbejdet med drengene, som er mellem 9-13 år, vil bygge ovenpå gode erfaringer fra  tidligere år, men også give mulighed for at de nye drenge kan sætte deres unikke præg på det kommende løb.

Hvem søger vi?

Som venturepilot vil din primære opgave være at støtte op om drengenes ugentlige arbejde i mikrovirksomheden. Du skal være med til at motivere drengene til at realisere deres mål, ved at bakke op med fysisk tilstedeværelse og ved at gøre brug af egne kompetencer. Derfor søger vi

  • engagerede venturepiloter, der ønsker at gøre en forskel i drengenes liv og som kan se iværksætteri og socialt entreprenørskab som metode til positiv udvikling.
  • teamplayers, der kan udvise empati og tålmodighed, og som kan bevare overblikket i processen.
  • fokuserede og vedholdende kræfter, der har lyst til at støtte drengene fra idé til virkelighed.
  • inspiratorer der kan motivere, og ønsker at skabe noget betydningsfuldt sammen med drengene.

Hvad tilbyder vi?

Mulighed for at komme tæt ind på livet af en gruppe unge og idérige drenge fra Indre Nørrebro. Erfaring med socialt iværksætteri og muligheden for at samarbejde med andre engagerede og fokuserede venturepiloter og erhvervslivet, samt løbende sparring fra Mind Your Own Business.

Vil du være med?

Drengene fra Nørrebroløbet arbejder hver mandag fra kl. 17.00-19.30. Det forventes at du som venturepilot kan deltage fra slutningen af januar til juni 2018. Udover arbejdsgangene hver mandag vil der periodevis være behov for at afsætte yderligere tid fx op til afviklingen af løbet i juni.

Omkring opstart vil der ydermere være nogle forskellige aktiviteter, som vi forventer at du kan deltage i:

  • Take-Off møde d. 22. januar 2018, hvor holdet af venturepiloter klædes på til arbejdet med drengene
  • Social Teambuilding med drengene d. 29. januar
  • Venture Camp d. 3. februar for drenge, venturepiloter og mentorvirksomhed, hvor projektplanen udvikles.

Ansøgningsfrist

Der afholdes løbende samtaler med interesserede venturepiloter, så kontakt os, så snart du kan se dig selv som en del af Nørrebroløbet. Send en mail til info@myob.dk eller ring til os på tlf. 26 77 86 61.