fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tid til fest og fejring!

En række af succeshistorier kulminerede for Mind Your Own Business i oktober måned, da vi modtog Kronprinsparrets Sociale Pris 2015. Det ville vi gerne fejre! Derfor holdt vi en fest d. 29. januar 2016.

“Uden jer ville det aldrig have været muligt, at gøre Mind Your Own Business til det, det er i dag. Af hjertet tusind tak til jer alle!”

Programchef Maria Kavita Nielsen bød velkommen på LêLê, hvor vi fejrede alle de mentorvirksomheder, samarbejdspartnere og venturepiloter, der de sidste seks år har været en del af Mind Your Own Business.

Mind Your Own Business succes bygger på alle de fantastiske mennesker, som hvert år bidrager til programmet. Derfor var der lagt op til en aften hvor venturepiloter, samarbejdspartnere, erhvervslivet, fonde, politikere og andre vigtige aktører omkring Mind Your Own Business kunne feste og fejre.
“Når en gruppe drenge fra Tingbjerg kan lykkes med at lave en lille virksomhed, og sælge t-shirts med budskaber om at vi skal være gode ved hinanden, så er der stadig håb for fremtiden”.

Morten Østergaard fortalte aftenens gæster om sit møde med drengene fra B-N1C3.

 

Vi er utrolig glade for og stolte af, at LêLê tilbød at stille personale, opbakning og rammerne for aftenen til rådighed! En stor tak skal lyde til LêLê!