Never Give Up samarbejder med Albertslund Kommune

Det første arrangement løb af stablen da drengene fra Never Give Up sammen med deres frivillige venturepiloter afholdte mikrovirksomhedens første event, Tri-Games på Albertslund stadion den 22. maj. På dagen havde drengene arrangeret tre mindre kendte sportsdiscipliner: bumper ball, fodtennis og forhindringsløb.

Til at åbne det første officielle Tri-Games var Albertslunds borgmester Steen Christiansen med til at byde dagens deltagere velkomne, og lykkeønske drengene. Som tidligere viceskoleleder har han set mange af drengene vokse op.

“Jeg er meget glad for at være her i dag, og jeg kender jo de fleste af jer drenge. Tri-Games er planlagt af mikrovirksomheden Never Give Up, som består af 14 unge drenge fra boligområdet i Blokland. Never Give Up og de andre mikrovirksomheder i Mind Your Own Business viser os allesammen, at I unge kan skabe noget sammen uden at man nødvendigvis skal have en lang uddannelse eller mange penge til et projekt. Det handler om at nedbryde fordomme om hinanden og samarbejde om noget der er vigtigt for jer.

Tri-Games er højdepunktet på udviklingen i jeres mikrovirksomhed. Og forhåbentlig har det givet jer mod på at arbejde videre med flere events i Never Give Up, eller starte jeres egen virksomhed en gang i fremtiden. Men det starter med i dag, hvor vi er samlet her. Og det er det vigtige. Det er det vi er sammen om.”

Video fra Tri-Games

Himmelsk dag på Hyldager

Og det blev hurtigt til flere events for Never Give Up. Kun få dage efter deres første arrangement indgik drengene en aftale med Albertslund Kommune, om at arrangere sportsaktiviteter til det lokale event “En himmelsk dag på Hyldager” – en begivenhed til at indvie et kommende boligprojekt på Hyldagergrunden i den sydøstlige del af byen.

Da arrangementet havde til formål at inddrage områdets beboere i aktiviteter der styrker fællesskabet, var det en opgave drengene ikke var sene til at gribe. På mindre end et par uger fik drengene forberedt aktiviteter med bumper ball, til stor glæde for dagens gæster – og også arrangørerne fra kommunen, som afslutningsvis udfordrede NGU-drengene i bumper ball.

Med deres opnåede erfaring og den store efterspørgsel for fælles sociale sportsaktiviteter i lokalområdet, går drengene allerede med planer om at lave flere events. Du kan følge med i drengenes udvikling på facebook og holde dig opdateret om mikrovirksomhedens kommende events.

Never Give Up på facebook