Vi søger frivillige venturepiloter til mikrovirksomheden Culture Run i Horsens

Hvad er Culture Run?

Culture Run er et motionsløb udviklet af 11 unge drenge fra Horsens i alderen 12-17 år. Det første løb blev skudt i gang lørdag d. 23. maj 2015, hvor over 100 friske løbere blev ført gennem gaderne i den multikulturelle bydel ved Sundparken. Sammen har drengene det til fælles, at de brænder for at gøre en forskel for samfundet. Med løbet ønsker de at vise, at Sundparken er et mangfoldigt område, og har meget mere at byde på end de negative historier, der ofte bliver forbundet med bydelen.

Hvad søger vi?

Til at fortsætte sidste års succes, søger vi nu engagerede venturepiloter, der ønsker at gøre en forskel i drengenes liv og som kan se iværksætteri og socialt entreprenørskab som metode til positiv udvikling. Som venturepilot får du mulighed for at samarbejde med en gruppe interessante og engagerede drenge og videreudvikle motionsløbet, hvor drengene håber på at tiltrække endnu flere løbedeltagere og indgå nye samarbejdsaftaler med lokale partnere og kendisser.

Vil du være med?

De 11 drenge bag Culture Run er sammen med et lille fast team af nuværende venturepiloter klar til at byde nye venturepiloter velkommen til forberedelserne inden motionsløbet lørdag d. 21. maj 2016.

Culture Run holder til i Sundparken i Horsens, hvor de mødes i virksomheden hver onsdag kl. 17-19. Det forventes, at man som venturepilot kan deltage minimum 2 gange om måneden til og med maj 2016. Periodevis vil der være behov for at afsætte lidt yderligere tid.

Vi holder løbende samtaler med interesserede venturepiloter, så kontakt os, så snart du kan se dig selv i programmet.

Læs mere om rollen som venturepilot