BUSINESS AWARD 2017: Red Livet

Business Awarden markerer afslutningen på det officielel Mind Your Own Business forløb. På dagen bliver drengene hædret for deres indsats og fejret med en prisuddeling. Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité, bestående af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Film om Red Livet

Prisen for Social Bæredygtighed

I år går prisen for social bæredygtighed til en mikrovirksomhed med fokus på mangfoldighed og sameksistens. Drengene har vist, at de er socialt bevidste og ser sig selv i et større perspektiv.

Drengene har formået at lave et produkt, der skiller sig ud fra mængden. Et produkt, som i høj grad involverer deres egen deltagelse. Og et produkt som styrker både drengenes image og deres boligområde. Drengene har på flot vis formået at inddrage deres lokalområde og udnytte deres kontakter til det lokale erhvervsliv.

Med deres mikrovirksomhed er det lykkedes drengene at skabe et godt og ansvarsfuldt virksomhedskoncept. Et koncept der viser at de har hjertet med, og på imponerende vis får sat fokus på en større sag ved at donere penge til mennesker i nød.

Deres produkt er et yderst sympatisk og hjertevarmende smykke med god karma.

Stort tillykke til Red Livet!

Dommerkomité til Business Award