BUSINESS AWARD 2017: Hermanos

Business Awarden markerer afslutningen på det officielel Mind Your Own Business forløb. På dagen bliver drengene hædret for deres indsats og fejret med en prisuddeling. Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité, bestående af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Film om Hermanos

Prisen for Netværksskabelse

Prisen for Netværksskabelse gives til en mikrovirksomhed, der med sit produkt har formået at skabe et stærkt brand og været god til at skabe nye forretningsrelationer ved aktivt at opsøge samarbejdsmuligheder.

Drengene har på flot vis skabt en mikrovirksomhed med en organisation baseret på ansvarlighed, godt samarbejde og en respektfuld omgangstone.
Ved at opbygge et bredt netværk og skabe personlige relationer til deres kunder, bliver drengene positive rollemodeller og er med til at udviske det blakkede ry deres bydel har haft i fortiden.

Deres produkt symboliserer en livsholdning. Og når målet er at behandle andre ordentligt og støtte hinanden, kan det kun give et godt nærmiljø og skabe stærke fællesskaber.

Med deres produkt formår drengene på en elegant måde at tage et klassisk og nødvendigt tema op, og skabe et stærkt brand omkring det. Et brand, der for første gang i Mind Your Own Business er broderet på.

Tillykke til Hermanos!

Dommerkomité til Business Award