BUSINESS AWARD 2017: Kick Play Celebration Cup

Business Awarden markerer afslutningen på det officielel Mind Your Own Business forløb. På dagen bliver drengene hædret for deres indsats og fejret med en prisuddeling. Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité, bestående af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Film om Kick Play Celebration Cup

Prisen for Organisation & Samarbejde

I år går prisen for organisation og samarbejde til en mikrovirksomhed, som på trods af at være en lille gruppe besidder stort mod. Ved at stå imod udfordringer og alligevel at holde sammen, har drengene vist sig som sande iværksættere ved ikke at give op, selvom der har været modgang. Det gælder om at prøve igen, hvis den første idé ikke virker.

På imponerende vis er det lykkedes drengegruppen at omorganisere deres mikrovirksomhed og udvikle et nyt forretningskoncept. Et koncept der giver plads til at skabe nye oplevelser og relationer mellem beboere i lokalområdet.

Med deres produkt formår drengene at imødekomme ungdommen i lokalområdet på en ny måde. At arrangere et socialt event kræver arbejdsdisciplin og samarbejde, og det må man sige at drengene i den grad har bevist at de kan.

Stort tillykke til Kick Play Celebration Cup!

Dommerkomité til Business Award