You are currently viewing Vi kan lære en hel masse i det her netværk – og ikke mindst af hinanden

Vi kan lære en hel masse i det her netværk – og ikke mindst af hinanden

Det er tirsdag aften og Mind Your Own Business’ lokaler er fyldt af nysgerrige blikke, og med stor interesse og åbenhed bliver der givet hånd og udvekslet navne. På tværs af alder, mikrovirksomheder, interesser og byer er 30 drenge i aften samlet til lanceringen af MYOBs nye Karrierenetværk.

Mens den sidste aftensol fylder lokalet, networker drengene med hinanden og med repræsentanter fra nogle af Danmarks førende virksomheder. De lærer mere om hinanden og udveksler erfaringer og drømme om uddannelse og karriere.

Der er tydeligt en stor interesse og lyst til at møde både hinanden og virksomhederne, og rummet fyldes af åbenhed og velvilje til sammenhold og samarbejde på tværs. Maria Kavita Nielsen, Direktør i MYOB, byder stolt alle velkomne.

”Vi har glædet os utrolig meget til at byde jer velkommen i MYOB Karrierenetværket. Fælles for jer alle er, at I har været en del af Mind Your Own Business igennem tiden. I har skabt en mikrovirksomhed og gennemført et krævende udviklingsprogram, og dermed har I alle vist viljestyrke, mod og engagement,” starter hun.

De 30 drenge repræsenterer et bredt udsnit af de drenge, der har stiftet en mikrovirksomhed igennem MYOB. Hussein, Medin, Abdullah og Asmir er kørt hele vejen fra Horsens, hvor de i 2014 sammen med deres venner etablerede mikrovirksomheden CultureRun.

Fra Aabenraa er Abi, som var en del af EventMakers i 2014, mødt op. Syv drenge fra Je M’appelle i Kokkedal, som fortsat arbejder med deres tøjbrand, er også interesserede i både networking og mere afklaring om karrieremuligheder.

”Vi har værdsat vores gode samarbejde gennem MYOB-programmerne, og vi sætter fortsat stor pris på at være en del af jeres netværk. Og netop netværk er en vigtig del af vores hverdag. I har alle erfaret, hvor stor en værdi et netværk kan have, og hvor mange døre et netværk kan åbne,” fortsætter Maria.

Netop derfor har Mind Your Own Business skabt MYOB Karrierenetværket. Et professionelt netværk, der henvender sig til alle drenge, som siden starten i 2010 har etableret mikrovirksomheder i samarbejde med MYOB.

Karrierenetværket tilbyder drengene spændende og karrierefremmende aktiviteter, mulighed for fortsat at skabe et netværk ind i store danske virksomheder og ikke mindst at være en del af et landsdækkende fællesskab med andre drenge, som sammen med MYOB har fordybet sig i iværksætteri.

I udviklingen af Karrierenetværket har MYOB inviteret et Advisory Board af tidligere drenge med til at sætte rammerne og indholdet i netværket. Karrierenetværket tager derfor udgangspunkt i drengenes motivation og deres behov for faglig og personlig udvikling.

Muzhamil, Momin, Sheraz og Daniel fra Advisory Boardet var med til at byde alle velkommen i Karrierenetværket.

”Det her er en unik mulighed, og jeg ved med 100 procents sikkerhed, at vi kan lære en hel masse i det her netværk – og ikke mindst af hinanden,” starter Daniel, som var med til at starte mikrovirksomheden Whired i Aarhus i 2016, ud.

”Netværket handler ikke kun om at dele vores kontakter med hinanden, men også om at dele vores potentialer. Vi har alle været igennem det samme forløb, vi har mødt en række udfordringer ved at skabe vores virksomheder, og det er erfaringer, vi kan dele med hinanden.

Vi er alle blevet stærkere på forskellige punkter, og den viden og de styrker kan vi bruge til at støtte hinanden,” supplerer Sheraz, som er medejer af mikrovirksomheden B-N1C3, der blev etableret i 2012 i Tingbjerg.

Foruden uformel networking, middag og inspirationsoplæg fra Mads Kragh, CEO for CapStore, Danmarks største headwear-butik, er et af aftenens store programpunkter en karrierebørs.

Her er nogle af MYOBs stærkeste erhvervspartnere mødt op for at networke og inspirere drengene til uddannelse og karriere. I mindre hold besøger drengene repræsentanterne KPMG, Domea.dk og COOP for at blive klogere på karrieremuligheder inden for deres felt.

Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk, er utrolig glad for at være med på aftenen og være en del af MYOB Karrierenetværket.

“Karrierenetværket er et fantastisk initiativ. Det er inspirerende og givende at høre om drengenes visioner og drømme for fremtiden. Vi kan bidrage til en rigtig god snak om karrieremuligheder samt krav og forventninger!

Drengene er fremtiden, og de kan lære os så meget om, hvordan vi skal indrette og drive vores virksomheder. Det er en stor fornøjelse at være en del af!” fortæller han.

MYOB Karrierenetværket er nu for alvor kickstartet, og vi glæder os meget til de kommende aktiviteter.