You are currently viewing BUSINESS AWARDS 2019: FUTURE SPORT

BUSINESS AWARDS 2019: FUTURE SPORT

I Valby har 10 drenge fra Folehaven etableret mikrovirksomheden Future Sport. De afholder sportsevents, som skal udfordre en mobbekultur og i stedet skabe sammenhold.  I april deltog flere en 30 børn og unge til en vellykket fodboldturnering i Hafnia-Hallen. Her havde de præmier til turneringens vindere fra både Hummel og Adidas, som de har et samarbejde med.

“Det, jeg synes er den største succes, er, hvordan vi er kommet tættere på hinanden ved at arbejde sammen og lære hinanden bedre at kende gennem Future Sport.” fortæller Aron fra mikrovirksomheden.

Udover det succesfulde samarbejde med de to sportsmærker har drengene samarbejdet med mentorvirksomheden Salesforce. Drengene holdt blandt andet et oplæg for flere end 200 af virksomhedens kunder og samarbejdspartnere. Her fortalte de stolt om mikrovirksomheden og formidlede vigtigheden af at holde sammen og stå imod mobning.

”PRISEN FOR NETVÆRKSSKABELSE GÅR TIL FUTURE SPORT!”

Business Awards 2019 markerer afslutningen på endnu en sæson for Mind Your Own Business Programmet. På den store dag blev drengenes gode indsats og udvikling af mikrovirksomhederne fejret med en prisuddeling.

En ekstern dommerkomité med erhvervsfolk, iværksættere og journalister har frivilligt engageret sig, læst om drengenes arbejde og nomineret mikrovirksomhederne til de forskellige priser.

DOMMERKOMITEENS ORD

”Prisen for Netværksskabelse gives til en mikrovirksomhed, der med sin virksomhed har formået at skabe nye forretningsrelationer ved aktivt at opsøge samarbejdsmuligheder.

Mikrovirksomheden har været rigtig god til at inddrage lokalmiljøet, og drengene har brugt deres personlige kontakter til at hjælpe virksomheden på vej.

De har ligeledes etableret gode forretningsforbindelser, der har taget mikrovirksomheden til et nyt niveau. Drengenes ambition om at skabe fællesskaber skinner virkelig igennem. Stort tillykke til Future Sport!”

 MØD MIKROVIRKSOMHEDEN FUTURE SPORT