fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Amagerløbets rute er offentliggjort

Drengene fra mikrovirksomheden Made in Amager er i fuld gang med at arrangere første udgave af motionsløbet Amagerløbet. Nu har de offentliggjort ruten på løbets facebooksevent.

De fire unge drenge bag mikrovirksomheden Made in Amager har store ambitioner, og håber at virksomhedens aktiviteter, kan være med til at give Amager et bedre ry og skabe mere aktivitet i bydelen.

“Formålet med vores virksomhed er at skabe et bedre syn på Amager, så Amager får et godt ry. Vi vil skabe nogle forskellige events på Amager, f.eks. er vi i gang med at lave en begivenhed, ved navn ”Amagerløbet”, som er et stort løb, der foregår inde på Amager. Dette er blot et af de få ting vi vil gøre for at skabe et godt ry på Amager. Vi håber at vi i fremtiden kan lave nogle events og gøre Amager til et mere aktivt sted” fortæller drengene.

Hårdt arbejde

At starte mikrovirksomhed og et nyt motionsløb på samme tid kræver meget arbejde, men heldigvis samarbejder drengene med et hold dygtige venturepiloter og mentorvirksomheden Skandia, der også har adresse på Amager.

Ruten

Det fem kilometer lange motionsløb bliver afholdt d. 8. maj og ruten er nu på plads.
Der er endnu ikke åbent for tilmeldinger til løbet, men du kan følge med på Amagerløbets facebookevent for løbende opdateringer.

Made in Amagers facebookside