MYOB AKADEMIETS IVÆRKSÆTTERE HYLDET TIL GRADUATE CAMP

For første gang i tre år kunne vi lørdag d. 30. april igen afholde Graduate Camp i vante rammer hos KPMG i København. Det blev en flot og fortjent fejringsdag for drengene på MYOB Akademiet.

06/05/22 i Nyheder

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

KULMINATIONEN PÅ OTTE MÅNEDERS OP- OG NEDTURE

De seneste otte måneder har de unge iværksættere fra La Granja fra Slagelse, NextGenZ fra Fredericia, Composé fra Nivå og 1 to 1 fra Roskilde været en del af MYOB Akademiet. Her har de arbejdet ihærdigt på videreudviklingen og driften af deres mikrovirksomheder, som de forrige år stiftede som en del af MYOB Programmet.

Graduate Camp markerer den officielle afslutning på drengenes tid i Mind Your Own Business. Det var i lørdags således tid til både fejring og refleksion, og iværksætterne kunne med deres frivillige venturepiloter se tilbage på otte måneder med både op- og nedture.

FAGLIGE UDFORDRINGER MED TID TIL HYGGE

Selvom pandemien havde løsnet sit greb om Danmark, da Akademi-sæsonen gik i gang i sensommeren sidste år, lurede corona-spøgelset desværre stadig i kulissen i store dele af første halvsæson. Det kunne heldigvis ikke afholde drengene fra at klø på i deres mikrovirksomheder, og det er ikke gået stille for sig på de ugentligt arbejdsgange, når logoer skulle finpudses, når t-shirt- og hoodie-design skulle kreeres, når de helt rigtige smagskombinationer skulle sammensættes, eller når der skulle lægges marketingsstrategier for promovering på sociale medier.

De sidste otte måneder har desuden budt på blandt andet stiftende generalforsamlinger, photoshoots, faglige workshops og virksomhedsbesøg. Der har heldigvis også været plads til at pleje sammenholdet, når iværksætterne har sat deres venturepiloter stævne til adrenalinfyldte aktiviteter i klatreparker, skitur på CopenHill og drabelige paintball-dyste.

Lørdagen sluttede som altid af med præsentationer fra mikrovirksomhederne, hvor både de flotte resultater og refleksioner om vejen dertil blev fremlagt for et kyndigt ekspertpanel bestående af Maria Kavita Nielsen, direktør og grundlægger i Mind Your Own Business, Carit Løvdal, iværksætter og stifter af Five Units, samt Mads Fink-Jensen, Partner i KPMG.

Flere af drengene har allerede nu planer om at fortsætte videreudviklingen og driften af deres mikrovirksomheder på egen hånd, og vi glæder os til at følge med fra sidelinjen.

Herfra skal lyde et kæmpe tillykke til alle de dygtige iværksættere. I har udrettet flotte resultater, som I alle kan være stolte af! Vi glæder os til at følge jeres videre rejse – både i og uden for mikrovirksomhedsregi.

En stor tak skal også lyde til vores erhvervspartnere – faste såvel som nye – vores lokale samarbejdspartnere og – ikke mindst – de mange frivillige fag- og venturepiloter, der alle hver især har været helt afgørende for, at drengene er nået flot i mål på MYOB Akademiet.

Vi glæder os til at slå dørene op til en ny sæson i september!