MIND YOUR OWN BUSINESS' DIREKTØR NY FORMAND FOR DET NATIONALE INTEGRATIONSRÅD

Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek har udnævnt direktør og grundlægger af Mind Your Own Business, Maria Kavita Nielsen, som ny formand for Det Nationale Integrationsråd.

23/06/22 i Nyheder

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Det nye Nationale Integrationsråd er den 15. juni 2022 blevet nedsat af udlændinge- og integrationsministeren. De 14 nye medlemmer har forskellige baggrunde og erfaringer, og medlemmerne skal bl.a. rådgive ministeren om integrationsindsatsen i Danmark.

Rådet er nedsat ved lov, og er dermed ikke partipolitisk.

Jeg er meget glad for og beæret over, at ministeren har udpeget mig som formand for Det Nationale Integrationsråd. Og jeg går til opgaven med stor motivation og samtidig respekt; Motivation for at bidrage til gode og holdbare løsninger på området. Og respekt fordi denne dagsorden er kompliceret og rummer mange holdninger og opfattelser, der ind imellem kan skygge for den udviklende samtale,” udtaler Maria Kavita Nielsen og fortsætter:

“I mit hverv som formand vil jeg gerne bidrage til, hvordan vi nuancerer dialogen og tør tænke det klassiske integrationsbegreb på nye måder og med nye perspektiver. Bidrage til, hvordan vi ser muligheder fremfor begrænsninger og insisterer på, at dialogen mellem mennesker skaber en vigtig sammenhængskraft til gavn for det enkelte menneske og dermed også samfundet som helhed.

Jeg ser frem til at rådgive ministeren på området og til at samarbejde med de andre dygtige medlemmer i Det Nationale Integrationsråd i de kommende fire år.”

Det Nationale Integrationsråd kommer foruden Maria Kavita Nielsen til at bestå af Thomas Hoffmann, Amma Asare-Nyako, Hetav Rojan, Simon El-Zeinab, Christian Marcussen, Ilham Mohammad, Roya Moore, Nidal Seide, Desalegn Tufa, Muhsin Türkyilmaz, Madina Shafiqi, Selcuk Mehmet Özcan og Zeljka Secerbegovic.