MIND YOUR OWN BUSINESS INDGÅR STRATEGISK SAMARBEJDE MED TEKNOLOGIGIGANTEN IBM

IBM er ny samarbejdspartner på MYOB Programmet, hvor de blandt andet bliver værter på de årlige Venture Camp og Business Awards.

17/11/22 i Nyheder

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Som en naturlig konsekvens af organisationens skalering i Danmark, har Mind Your Own Business udvidet porteføljen af strategiske erhvervspartnerskaber – nyeste skud på stammen er teknologi- og konsulentvirksomheden IBM.

“Vi er enormt glade og stolte over at få en stor, international virksomhed som IBM med på holdet. Med deres kompetencer og viden er de ikke kun med til at lægge de strategiske rammer sammen med de nye mikrovirksomheder – de er ligeledes med til at inspirere drengenes uddannelses- og karrieredrømme og vise, hvad det danske erhvervsliv har at byde på.

Det er med til at understrege Mind Your Own Business’ legitimitet, at en spiller af IBM’s størrelse kan se sig selv i samspillet med drengene og de frivillige venturepiloter, og vi glæder os utroligt meget til samarbejdet,” udtaler direktør og stifter af Mind Your Own Business, Maria Kavita Nielsen.

Det nye partnerskab får allerede sin ilddåb lørdag d. 26. november, når mikrovirksomhederne tilknyttet vores jyske kontor i Esbjerg inviteres til Venture Camp på IBM’s hovedkontor i Brøndby. Her deltager sæsonens nye iværksættere sammen med deres frivillige venturepiloter og mentorvirksomheder på en lang strategidag, hvor der skal drømmes stort og lægges ambitiøse planer for den kommende sæson – alt sammen under kyndig ledelse af IBM’s kompetente konsulenter.

“IBM’s samfundsansvar er baseret på handling. Når vi kan bruge vores tid og kompetencer i en god sag og samtidig bygge bro imellem erhvervslivet og civilsamfundet, så giver det mening og skaber værdi. Vi er derfor også meget glade for vores nye CSR-partnerskab med Mind Your Own Business, hvor vi som den nye erhvervspartner også er med til at understøtte Mind Your Own Business’ ekspansion i Danmark.

Vores frivillige IBM’ere står klar som forretningskonsulenter på den kommende Venture Camp, hvor de vil hjælpe drengene i mikrovirksomhederne med at udvikle deres forretningsplaner. Vi er stolte over at kunne bidrage og taknemmelige for den tillid, vi bliver vist. Vi ser meget frem til samarbejdet,” udtaler Sanne Urbak Rasmussen, afdelingsdirektør for CSR hos IBM.

Udover at være værter på den kommende Venture Camp inviterer IBM ligeledes indenfor til maj, hvor mikrovirksomhederne på MYOB Programmet hyldes til den årlige Business Awards.