B-N1C3 donerer 10 % af overskuddet til Børns Vilkår

Et bidrag der gør en forskel

Under sloganet ”Dare to be nice?” startede en gruppe unge drenge fra Tingbjerg for tre år siden mikrovirksomheden B-N1C3. Drengene har siden starten arbejdet målrettet mod at komme mobning til livs, blandt andet ved at arbejde efter et kodeks: De tror på, at man stopper mobning ved at vise respekt over for hinanden, ved at være modig nok til at kunne sige fra, og ved at have viljen til at stoppe mobningen og støtte dem der bliver mobbet.

Overrækkelsen af donationen fandt sted i Børns Vilkårs hovedkontor, hvor drengene fik mulighed for at stille en masse spørgsmål, og de fik set hvor Børnetelefonen holder til. Drengene fra B-N1C3 blev bekræftiget i, at de donerer deres overskud til den helt rigtige organisation. De lærte blandt andet, at én samtale med et barn koster ca. 35 kr. Det vil sige, at drengenes donation har sikret 43 ekstra samtaler med børn og unge, der har det svært, og gerne vil snakke med en voksen. Og hos Børns Vilkår ved de, at én samtale kan være med til at ændre et barns liv.

På spørgsmålet omkring hvorfor drengene har valgt at donere deres overskud til netop Børns Vilkår, svarede de:

”Da vi skulle beslutte, hvad pengene skulle gå til, undersøgte vi det rigtig grundigt. Vi valgte Børns Vilkår, fordi de gør et utrolig godt stykke arbejde gennem Børnetelefonen. De hjælper rigtig mange børn, der oplever mobning, og det vil vi også gerne.”

Læs mere om drengene og deres produkter på www.b-n1c3.dk