B-N1C3 modtager donation for indsats mod mobning

Under selve festivalen var drengene fra B-N1C3 inviteret til at fortælle deltagerene om deres kamp mod mobning og eksklusion blandt unge. Det var derfor et helt naturligt valg, at B-N1C3 skulle tildeles en stor del af overskuddet. Et kapitalindskud til nye vareprøver og forretningsudvikling er også særdeles velfortjent.

Fuld fart frem

Drengene fra Tingbjerg har rygende travlt for tiden. Men de formår samtidig at forblive både engagerede og fokuserede i alt, hvad de foretager sig. Og det giver tydelige resultater – både i mikrovirksomheden og i fritiden. Foruden udtagelse til EM i karate og deltagelse på Cricketlandsholdet, har drengene med årene udviklet sig til toneangivende rollemodeller på deres felt. I to år har B-N1C3 nu udbredt deres anti- mobnings budskaber, der tager udgangspunkt i værdierne Mod, Respekt, Vilje og Støtte.

Voksende opmærksomhed

Drengenes arbejde er da heller ikke gået ubemærket hen blandt andre aktører på området. B-N1C3 er derfor blevet inviteret til at være en del af Respektrum, der er en samling af organisationer, som alle arbejder for en bedre og mere respektfuld adfærd i Danmark. 17-årige Sheraz fortæller: ”Det handler om at skabe et stort netværk og manifest imod mobning, og om at opføre sig pænt ude i samfundet. Indtil videre har vi haft et forslag om, hvad vi hver især kan gøre. Fx hvorvidt B-N1C3 kan lave merchandise og være samarbejdspartner på forskellige punkter. Fx med rådgivning som Børnetelefonen eller Girltalk som allerede er i gang”.

Via Respektrum har drengene indtil videre deltaget i konferencen “Flere unge med i fællesskabet”, hvor udfordringer omkring mobning og eksklusion var på dagsordenen. Det bliver spændende at følge mikrovirksomhedens rolle heri fremadrettet.

“Hvis du vil vide mere om B-N1C3 og deres arbejde, så kan du læse mere på deres Facebook eller på B-N1C3.dk, hvor du også finder deres webshop.