BUSINESS AWARD 2017: Run Køge Run

Business Awarden markerer afslutningen på det officielel Mind Your Own Business forløb. På dagen bliver drengene hædret for deres indsats og fejret med en prisuddeling. Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité, bestående af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Film om Run Køge Run

Prisen for Økonomisk Vækstpotentiale

I år går prisen for økonomisk vækstpotentiale til en mikrovirksomhed med en gennemtænkt forretningsidé, som er koblet flot sammen med en social indsats, der adresserer en vigtig problemstilling.

Drengene har på fornemmeste vis formået at sætte lokale netværk i spil, og været gode til at kommunikere og sælge deres idé. Det økonomiske vækstpotentiale bliver derfor også stort, når drengene modtager så fin opbakning og støtte fra de lokale myndigheder og erhvervslivet.
Iværksætteri handler ikke altid om at opfinde den dybe tallerken, men at man kan se produktet, der er lige for næsen en. Det er genialt at drengene har set et lokalt behov.

Med deres produkt er det lykkedes dem at skabe en bæredygtig platform for at markedsføre deres lokalområde, og med gode muligheder for at skabe noget endnu større i fremtiden.

Stort tillykke til Run Køge Run!

Dommerkomité til Business Award