BUSINESS AWARD 2017: Whired

Business Awarden markerer afslutningen på det officielel Mind Your Own Business forløb. På dagen bliver drengene hædret for deres indsats og fejret med en prisuddeling. Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité, bestående af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Film om drengene fra Whired

Prisen for Innovation & Nytænkning

I år går prisen for Innovation og Nytænkning til en mikrovirksomhed med ambitiøse drenge, der ikke er bange for at tænke stort.

Organiseringen i mikrovirksomheden har været meget professionel. Drengene har udvist selvstændighed og overblik ved at lave markedsundersøgelser og tage kontakt til andre iværksættere for at blive klogere på deres egne beslutninger.

Når man indser, hvad selv er god til, og hvad andre er gode til, og formår at udnytte det potentiale, så kan virksomheden få succes.

Drengenes forretningsidé er forfriskende enkel med fokus på et bruger-orienteret behov. Med deres produkt adresserer drengene et hverdagsproblem de fleste af os kender, og de har fundet en fantastisk smart løsning til det.

Mind Your Own Business’ Ærespris

Mind Your Own Business Æresprisen 2017 går til en mikrovirksomhed, som allerede er godt på vej til at blive en sund virksomhed med stort vækstpotentiale.

Nogle gange, når man får en idé, kan det føles som om den ligger lige til højrebenet. Men det er ofte de mest indlysende ting og løsninger, der er de sværeste at finde.

Ambitionsniveauet har været højt lige fra starten, og drengene har arbejdet seriøst og professionelt for at udvikle deres produkt. Deres produkt er særdeles unikt og har et stort markedspotentiale.

Dommerkomitéen kalder mikrovirksomheden for en af de mest innovative og unikke virksomheder i hele Mind Your Own Business. Hvis drengene spiller deres kort rigtigt og arbejder ihærdigt og vedvarende, kan deres virksomhed gå hen og blive til et stort internationalt brand.

Stort tillykke til Whired!

Dommerkomité til Business Award