BUSINESS AWARD 2017: The Next Panda

Business Awarden markerer afslutningen på det officielel Mind Your Own Business forløb. På dagen bliver drengene hædret for deres indsats og fejret med en prisuddeling. Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité, bestående af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Film om The Next Panda

Prisen for Lokalt Entreprenørskab

Prisen for Lokalt Entreprenørskab gives i år til en mikrovirksomhed, der har været god til at skabe opmærksomhed omkring en lokal problemstilling og har inddraget deres lokale netværk.

Med deres mikrovirksomhed har drengene formået at sprede et sympatisk budskab, med et produkt der har skabt opmærksomhed blandt venner og lokalmiljøet.
Drengene har taget stort ejerskab for deres mikrovirksomhed. Og de har udvist mod for at inddrage lokale politikere, kontakte lokale medier og indgå aftaler med samarbejdspartnere.

Med deres produkt bliver drengene positive forbilleder for, at man skal møde andre mennesker med et åbent sind på tværs af kultur, religion og farve. Menneskers ligeværd er en vigtig sag!

Tillykke til The Next Panda!

Dommerkomité til Business Award