You are currently viewing BUSINESS AWARDS 2019: DRILLOW

BUSINESS AWARDS 2019: DRILLOW

”Jeg synes, at jeg har haft en god arbejdsindsats. Det har ikke været kedeligt, det er ikke ligesom skolen, hvor man bare er der, fordi man på en måde bliver tvunget til det. Her gør vi det, fordi vi selv har valgt det, og jeg synes, at det er meget sjovt og hyggeligt. Det er noget, jeg ikke har prøvet før, så jeg lærer nye ting. Det er vores tanker, der bare flyder ud, og som vi kan bruge til at gøre Drillow til noget stort – til en succes,” fortæller Rabea.

Drillow er en mikrovirksomhed, der er etableret af ni drenge fra Indre Nørrebro i København. Drengene har opfundet og designet et helt nyt koncept – en Drillow! Det er en nakkepude, der både giver støtte og sørger for, at du kan få slukket tørsten, uden at du behøver at rejse dig – perfekt til når du gamer eller chiller max.

Deres brand er ”The Ultimate Support for Chill”, og det er store ord at skulle leve op til. Men drengene har gjort det, og sammen bygget og samlet deres design i ægte iværksætterstil. Så snart prototypen var udviklet, meldte drengene sig til to store gamerevents: Gamer’s Galaxy og Copenhagen Games.

Her kom deres mentorvirksomhed Rainmaking ind i billedet. Det er nemlig ikke nok at have et godt produkt, man skal også overbevise folk om, at de skal købe den. Så drengenes mentorvirksomhed bød ind med konkrete råd og sparring til, hvordan man pitcher.

Da dagene for Gamer’s Galaxy og Copenhagen Games endelig oprandt, var drengene toptunede og klar til at pitche deres produkt til publikummet og fik gamerne til at få øjnene op for Drillow. Det var en stor succes!

“PRISEN FOR INNOVATION OG NYTÆNKNING GÅR TIL DRILLOW!”

Business Awards 2019 markerer afslutningen på endnu en sæson for Mind Your Own Business Programmet. På den store dag blev drengenes gode indsats og udvikling af mikrovirksomhederne fejret med en prisuddeling.

En ekstern dommerkomité med erhvervsfolk, iværksættere og journalister har frivilligt engageret sig, læst om drengenes arbejde og nomineret mikrovirksomhederne til de forskellige priser.

DOMMERKOMITEENS ORD

”I år går prisen for Innovation og Nytænkning til en mikrovirksomhed, der har været ambitiøs og vedholdende i udviklingen af deres yderst unikke produkt.

Nogle ideer kan forekomme så langt ude og urealistiske, at man ikke engang skænker dem en ekstra tanke. Denne mikrovirksomhed har dog formået at drømme, satse og gå efter deres vision.

Genialiteten ligger i det unikke produkt, som rammer en målgruppes behov spot on. Drengene har vist, hvordan man gør en idé til virkelighed ved selv at stå for produktionen og lave egne produktionslinjer. Godt tænkt, godt innoveret og godt udført!”

MØD MIKROVIRKSOMHEDEN DRILLOW