You are currently viewing BUSINESS AWARDS 2019: PRAQUA

BUSINESS AWARDS 2019: PRAQUA

Bag mikrovirksomheden Praqua står ti drenge fra Nordvest, som elsker deres sneakers. De vil bruge deres sneakers i al slags vejr – og de er trætte af, at de bliver ødelagt på gaden. Med mottoet “Dirty Streets, Fresh Sneaks” har drengene skabt en beskyttende nanospray, så du kan holde dine sneakers rene i det danske vejr.

“Det, at vi ikke kendte hinanden, før vi startede, har givet et godt sammenhold. Man er mere åben over for nye ting, når man ikke kender hinanden. Man møder nogle andre personligheder og nye holdninger,” fortæller David fra Praqua.

Drengene har arbejdet ambitiøst med deres produkt og suget al læring til sig. De har et stærkt sammenhold, som bygger på deres fælles interesse for iværksætteri. De har også arbejdet tæt sammen med mentorvirksomheden Grant Thornton, som har tilbudt faglig sparring og inspiration.

“PRISEN FOR ORGANISATION OG SAMARBEJDE GÅR TIL PRAQUA!”

Business Awards 2019 markerer afslutningen på endnu en sæson for Mind Your Own Business Programmet. På den store dag blev drengenes gode indsats og udvikling af mikrovirksomhederne fejret med en prisuddeling.

En ekstern dommerkomité med erhvervsfolk, iværksættere og journalister har frivilligt engageret sig, læst om drengenes arbejde og nomineret mikrovirksomhederne til de forskellige priser.

DOMMERKOMITEENS ORD

”I år går prisen for Organisation og Samarbejde til en mikrovirksomhed, der har haft et stærkt team-samarbejde med drivkraft og gåpåmod gennem hele forløbet. Ved at stå imod udfordringer som et samlet team har drengene vist sig som sande iværksættere, der ikke giver op, selv når de møder modgang.

Drengene har fra begyndelsen arbejdet seriøst med udviklingen af deres mikrovirksomhed. Og det er tydeligt for dommerne, at drengene har formået at skabe et unikt fællesskab gennem deres fælles interesse for iværksætteri og ved at have en ambition om, at alle skal trives i deres mikrovirksomhed.”

Vi glæder os til at fortsætte det samarbejdet med drengene, når de efter sommerferien begynder på Mind Your Own Business Akademiet.

MØD MIKROVIRKSOMHEDEN PRAQUA