You are currently viewing Copenhagen League – mere end en fodboldturnering

Copenhagen League – mere end en fodboldturnering

”Vi elsker alle fodbold og vil gerne lave Københavns bedste fodboldturnering,” forklarede Hadi, den gang i november, da drengene stod på scenen hos Boston Consulting Group. Drenge og venturepiloter havde kun kendt hinanden i kort tid, da de lagde forretningsplanen for mikrovirksomheden Copenhagen League. ”Vores fodboldturnering skal også indeholde underholdning og musik!”  tilføjede Burak sikkert på scenen.

”Man føler sig lidt som en forretningsmand, når man er her” Venture Camp 2017

En turnering der kan lidt mere

Fremmødet til drengenes fodboldturnering er imponerende; Med 23 tilmeldte hold og 143 spillere i de to alderskategorier, kan Copenhagen League bryste sig af at have afholdt en stor, professionel og meget flot præmieret fodboldturnering. Musikken er en af de ekstra aktiviteter, som fylder til Copenhagen Leagues turnering og derfor kom artisten ATkel forbi og afsluttede dagen af med et brag. Turneringen er dermed den første af slagsen i Mind Your Own Business, som bød på både fodbold og underholdning.

For at sikre, at turneringen er ud over det sædvanlige, testede drengene deres format ved en prøveturnering allerede i marts. Prøveturneringen gav Copenhagen League en god forståelse for, hvilke elementer, der er vigtige at huske. Derfor brugte drengene meget af deres tid op til turneringen på at finde ud af, hvordan de kunne gøre deres fodboldturnering til den fedeste. Hemmeligheden ligger i de ekstra gode præmier, og musikken, som afsluttede dagens event.
Albert fra Copenhagen League fortæller, at han i starten var lidt skeptisk ved at blande en fodboldturnering og en koncert, men er rigtig stolt over, at det lykkedes; ”det er nyt og anderledes og det er der ikke så mange der gør.”

”Man behøver ikke tænke småt, man kan sagtens tænke stort. Hvis man arbejder hårdt nok for det, kan det godt lade sig gøre.”  Og selvom Albert ikke selv spiller fodbold har det været lærerigt for ham at være med, og han tænker tilbage på præsentationen hos Boston Consulting Group, som en stor oplevelse.

Copenhagen League på besøg ved mentorvirksomheden PLEO

Den gode stemning

I dag er fokus på stemningen i Hafnia Hallen i Sydhavnen, hvor turneringen finder sted. ”Det vigtigste er at folk kan lide vores turnering, at der er god stemning, at folk har det sjov og laver nogle fede ting”. uddyber Albert.

Den gode stemning er også noget Maria Kavita Nielsen, direktør i Mind Your Own Business kan nikke genkendende til: ”Det var en fornøjelse at deltage til Copenhagen League´s fodboldturnering. Arrangementet var meget professionelt afviklet og det var nogle meget imponerende rammer.”
Der var en rigtig god stemning, et højt niveau på banerne og flotte præmier til de dygtige deltagere. Drengene fra Copenhagen League skal have stor ros for at lave et så flot arrangement, der var med til at samle børn og unge på tværs af København,”  fortæller Maria, som også deltog på dagen og støttede op om drengenes event.

Om få dage står drengene igen på scenen ved Boston Consulting Group, når de skal præsentere deres mikrovirksomhed til Business Awards 2018.

BUSINESS AWARD 2017: Rød løber og store drømme