Dommerkomité til Business Award

Hvert år til maj bliver der afholdt Business Award. Business Awarden er det event, der markerer afslutningen på et Mind Your Own Business forløb. I samarbejde med The Boston Consulting Group inviterer Mind Your Own Business årets syv nye mikrovirksomheder til et prisoverrækkelses-show i København lørdag den 20. maj.

Her skal drengene præsentere deres færdige produkt og den proces de har været igennem, siden de startede i oktober. Drengene vil blive hædret for deres indsats og fejret med en prisuddeling.

Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité. Komitéen består af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Frivillig dommerkomité

I dommerkomitéen til Business Award 2017 er:

Lars Munch

Lars Munch besidder en lang række tillidserhverv som bestyrelsesformand ved blandt andet JP/Politikens Hus, Louisiana Museum of Modern Art, SOS Børnebyerne og Press Freedom and Development Fund (Paris). Tidligere har han haft virke som adm. direktør ved blandt andet Børsens Forlag A/S og JP/Politikens Hus.

Hvorfor du har valgt at støtte Mind Your Own Business ved at sidde med i dommerkomitéen til årets Business Award?

Jeg er i dommerkomitéen, fordi jeg har stor respekt for Mind Your Own Business og endnu større respekt for de drenge, der lægger energi og talent i at etablere egen virksomhed. Vi har brug for dem.

Waqas Qadri

Waqas Qadri er musiker i Outlandish samt filmproducent og ejer af SirenDipity. SirenDipity står i øvrigt bag de film, der hvert år bliver lavet af alle mikrovirksomhederne der gennemgår et Mind Your Own Business Forløb.

FIlm om mikrovirksomhederne

Lars Jannick Johansen

Lars Jannick Johansen er adm. direktør og initiativtager til Den Sociale Kapitalfond, der er Danmarks første investeringsfond for sociale virksomheder. I tillæg hertil besidder han en række tillidserhverv som medlem af regeringens Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst og bestyrelsesmedlem for All Ears Telemarketing, Specialisterne og Den Sociale Kapitalfond.

Hvorfor du har valgt at støtte Mind Your Own Business ved at sidde med i dommerkomitéen til årets Business Award?

Mind Your Own Business er et fantastisk initiativ, der sætter spot på alle de potentialer, der er hos teenagedrenge – også i udsatte boligområder. Mind Your Own Business hjælper drengene til at kanalisere deres energi over i iværksætteri, og lærer dem, hvordan man får gode ting til at ske. Det er en sand fornøjelse og en stor ære at få indblik i alle de spændende, sjove, kreative og lovende iværksætterprojekter.

Anh Lê

Anh Lê er grundlægger og medejer af LêLê-restauranterne i København. Hun er kendt som forretningskvinde og kogebogsforfatter. Sammen med chefredaktør på Ekstra Bladet Karen Bro afholder hun foredrags- og debatarrangementerne “Kvindeligt Talt”. I tillæg hertil er Anh ambassadør for SOS Børnebyerne.

Thomas Bagge Olesen

Thomas Bagge Olesen er rådgiver og bestyrelsesmedlem ved blandt andet Merkur Andelskasse og OptimumIT. Thomas er forhenværende adm. direktør i fitness.dk og tidligere partner i Laigaard & Partners.

Hvorfor du har valgt at støtte Mind Your Own Business ved at sidde med i dommerkomitéen til årets Business Award?

Jeg har valgt at støtte Mind Your Own Business ved at sidde med i dommerkomitéen til årets Business Award, fordi Mind Your Own Business er et fantastisk initiativ der på allerbedste vis viser at når vi støtter og viser tillid til at andre mennesker, så vokser de, tager ansvar og skaber deres egne løsninger.

Esben Hegnsholt

Esben Hegsnholt er Principal ved The Boston Consulting Group. Igennem tre år har Esben og The Boston Consulting Group været tætte samarbejdspartnere med Mind Your Own Business i forbindelse med afholdelse af Venture Camps, Business Awards og senest med udviklingen af en fem-årig strategi til Mind Your Own Business pro-bono.

Michael Wulff

Michael Wulff er forfatter og medstifter af Medborgerne. Han arbejder til daglig som chefkonsulent i Kirkens Korshær. Han står bag bøgerne: ”Den nødvendige frivillighed” og ”Strategi og frivilligt engagement”.

Hvorfor du har valgt at støtte Mind Your Own Business ved at sidde med i dommerkomitéen til årets Business Award?

Jeg kan godt lide den måde, som Mind Your Own Business tager udgangspunkt i de ressourcer, som drenge fra udsatte boligområder har. Mind Your Own Business har vist, hvordan man kan tale drengene op og stille forventninger til dem, om at tage et stort ansvar og skabe mikrovirksomheder. Det rykker ved drengenes personlige udvikling og selvtillid, og styrker dermed deres videre muligheder i samfundet.

Stor tak til dommerkomitéen

Den frivillige opbakning fra dommerkomitéen betyder  meget for både drengene i mikrovirksomhederne og for arbejdet i Mind Your Own Business.

Vi er meget taknemmelige for dommernes opbakning til vores Business Award, som markerer en vigtig dag og fejring af drengenes imponerende indsats ude i mikrovirksomhederne.

Dommerkomitéen er, i kraft af deres individuelle professionelle virke, en stærk kilde til inspiration for drengene og de frivillige venturepiloter og vores øvrige samarbejdspartnere. Samtidig betyder deres støtte meget for vores daglige arbejde i Mind Your Own Business. Det er derfor en stor glæde for os, at kunne præsentere en dommerkomité af så inspirerende personligheder, til at nominere årets mikrovirksomheder“, fortæller direktør Maria Kavita Nielsen.