Drengene der aldrig giver op

“Det fangede mig, at jeg kunne være med til at ændre folks synspunkt på Albertslund. Folk tænker på dårlige ting, når de hører Albertslund, og jeg vil være med til at vise, at der også kan komme mange gode ting derfra.

Jeg har lært, hvor vigtigt det er at have de gode ideer. I starten troede jeg bare det handlede om at have penge. Men jeg har lært, at det er vigtigt at være kreativ og have gode ideer. Har man de gode ideer, så skal det nok gå.

Samarbejde er det vigtigste. Selvom der er op- og nedture, gør vi det her sammen i sidste ende.”

Sådan sagde drengene til Bo-Vest, da det lokale beboerblad var på besøg i deres nystartede mikrovirksomhed NGU – Never Give Up.

Læs hele artiklen i Bo-Vest beboerblad

Deltag i NGUs sportsevent Tri-Games den 22. maj

Besøg NGU – NeverGiveUp på facebook