You are currently viewing Drengene får styrket fagligheden med skarpe KPMG-konsulenter

Drengene får styrket fagligheden med skarpe KPMG-konsulenter

I de kommende otte måneder skal drengene fra mikrovirksomhederne Mon Ami, Farge og Praqua arbejde intenst med udviklingen af deres personlige og faglige kompetencer – både individuelt og på tværs af gruppen.

På MYOB Akademiet er der skruet op for den erhvervsfaglige og organisatoriske rådgivning, og det strategiske samarbejde med det internationale revisions- og rådgivningsfirma KPMG spiller en afgørende rolle.

 

Hver mikrovirksomhed på MYOB Akademiet får tilknyttet tre til fire dygtige konsulenter fra KPMG i rollen som fagpiloter. Fagpiloterne vil løbende sparre og rådgive om forretningsstrategi, og frem til næste sommer vil de facilitere fagspecifikke workshops med udgangspunkt i mikrovirksomhedernes konkrete behov.

Fagpiloterne er frivillige kræfter fra erhvervslivet, og de er drevet af en lyst og passion for at give deres faglighed videre og indgå i et givende samarbejde med drengene. Lær mere om rollen som fagpilot i interviewet med Amalie Bering Nielsen, Management Consultant hos KPMG, som var fagpilot hos drengene fra Je M’appelle i sidste sæson.

HVAD HAR VÆRET DET BEDSTE VED AT ARBEJDE MED DRENGENE PÅ MYOB AKADEMIET?

Det bedste ved MYOB Akademiet har helt klart været at lære drengene at kende, og at være vidne til deres store engagement. De er nogle rigtig gode drenge, der hjælper hinanden, reflekterer sammen og drømmer stort – og det har været så skønt at se. Jeg kan mærke, at de har udviklet sig gennem projektet og gennem hinanden.

Jeg synes, det har været vildt at være vidne til, hvordan en tanke om et produkt og en virksomhed kunne vokse sig så stort på blot et år. Drengene har knoklet for at designe, producere og sælge deres produkt, og det har virkelig været en rejse for dem. Det de har opnået på så kort tid er inspirerende.

HVORDAN HAR DU OPLEVET, AT DRENGENE HAR UDVIKLET SIG GENNEM FORLØBET?

Jeg har oplevet, at drengene både har udviklet sig fagligt og personligt. Flere af dem har erfaret, at de ting de har lært igennem Akademiet, har været noget de også kunne bruge i skolen. For eksempel det at kunne præsentere foran mange mennesker eller at kunne underbygge sine argumenter. Jeg har også indtryk af, at drengene har fået en rigtig god forståelse for, hvordan en virksomhed fungerer, og især den funktion de selv har siddet i.

På det personlige plan har jeg oplevet, at drengene ikke blot har fået mere tillid til hinanden, men også til sig selv. De tør åbne munden og dele deres ideer, og de hviler i højere grad i sig selv. De er blevet meget mere seriøse omkring deres eget produkt, og Akademiet i det hele taget, jo tættere vi kom på afslutningen, og det viser mig, at de har turde tro på deres egen ide og kæmpe for den.

HVAD OPLEVER DU, AT ROLLEN SOM FAGPILOT KAN BIDRAGE MED I FORHOLD TIL MIKROVIRKSOMHEDENS VIDEREUDVIKLING?

Som fagpilot har jeg forsøgt at være en støtte for drengene, når de har haft spørgsmål eller udfordringer. Min tilgang til det at være fagpilot har ikke været at give dem alle svarene, men i stedet at hjælpe dem med at finde svarene selv.

Vi fagpiloter har hjulpet drengene fremad ved hjælp af nogle øvelser, hvor de selv skulle være en del af læringen og løsningen. Her tror jeg, at fagpiloten er vigtig i forhold til at dreje drengene ind på de rette spor og hjælpe dem med at samle deres tanker eller ideer, så de kan se det store billede.

HVAD HAR DU FÅET UD AF AT VÆRE EN DEL AF AKADEMIET?

Det bedste jeg har fået ud af Akademiet er at lære nogle gode drenge at kende. De kæmper for deres mål, og udviser stor respekt for deres eget og hinandens arbejde, og det har været så inspirerende at se. Jeg er imponeret over, hvor meget de har opnået, og jeg er taknemmelig for, at jeg har været vidne til deres rejse med deres mikrovirksomhed.

VIL DU ANBEFALE ANDRE I KPMG AT BLIVE FAGPILOT PÅ AKADEMIET?

Ja, jeg vil helt klart anbefale andre at blive fagpilot på Akademiet. Det har været så givende at følge drengenes personlige udvikling og at se deres mikrovirksomhed blomstre op. Rollen som fagpilot er enormt sjov også, da man kommer tæt på drengene og lærer dem at kende. Drengene er gode til at søge råd hos os fagpiloter, og de er generelt set meget lyttende.

Vi glæder os til at byde et nyt hold fagpiloter velkommen på den nye sæson, hvor de skal samarbejde med de seje drenge fra Mon Ami, Praqua og Farge.